woensdag 27 februari 2019

Trendy kleuren muurverf

Trendy kleuren muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Great deals on our whole collection to celebrate the end of the year.


Wil je meer dan kleur in de kamer, ga dan niet voor contrasterende kleuren , maar kies dezelfde kleur in een lichtere of donkere tint. Een interieur ontwerpers foefje is dat zij uitgaan van kleur , de lichtste op het plafon de muren tint donkerder en meest donker wordt het houtwerk. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren.


Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien waardoor je direct kunt genieten van het effect in een woon- of slaapkamer! Trend kleuren JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Niets is zo persoonlijk als kleur. Wat het precies met je doet, verschilt van persoon tot persoon.


En dat maakt het gebruik van kleur in huis ook zo leuk. De drie nieuwe Kleurentrends van Histor sluiten aan bij de huidige tijdsgeest, waarin we van ons huis weer een warme, harmonieuze plek willen maken. Zin in een andere kleur in je interieur? Als je in huis een energiek gevoel wilt creëren, dan kun voor de muren met felle kleuren werken. Je kunt hiervoor het beste aan de slag gaan met kleuren als roo blauw, groen en geel.


Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we iets bedacht. Het is mogelijk om jouw favoriete kleuren te bewaren in jouw online kleurenpalet. Ben je er nog niet over uit welke muurverf mooier staat?


Via Wijzonol kan je een verfkleur kiezen en een Semppel bestellen. Met de Semppel is het mogelijk om de kleur te testen op je muur. Om gepersonaliseerde commerciële berichten aan u te kunnen sturen, zullen we profielen creëren en uw interactie met ons analyseren. Hiervoor kijken we naar uw. Altijd de beste deal voor jou.


Shop direct online op beslist. Muurverf tegen de laagste prijzen. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. De Flexa Early Dew is een echte trend kleur.


Een frisse blauw grijze kleur die past in elk interieur. Je kunt de Early Dew bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer in je interieur en dus is het belangrijk goed na te denken over jouw favoriete kleur muurverf. Een duurzaam kleurenpalet dat je naar eigen smaak kan samenstellen.


Bij de verfmerken kun je de stalen ook online bestellen. Nu weet je in welke tint je moet kiezen. Welke kleur het nu wordt, kan ik je niet heel eenvoudig vertellen. Binnen de muurverf kleuren bij Flexa, Sikkens en Sigma heb je de keuze uit een aantal thema’s en effecten. Felle kleuren of ruimtelijk effect.


Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi contrast ten opzichte van de rustige kleuren op de andere muren? Dan zijn felle kleuren zoals roo blauw, groen en geel een goed idee. Daarmee worden de toepassingsmogelijkheden van deze kleuren groter en zien we ze steeds meer in het moderne, basic interieur.


Trendy kleuren muurverf

In deze kleurlijn is een hoofdrol weggelegd voor groen en blauw in vergrijsde variaties. Zeker op grote vlakken zorgen deze kleuren een stevig statement. Kenmerkend voor Trendy Pastels is de combinatie van zacht en sterk. Kleur ligt aan de basis van de sfeer in ieder huis, ongeacht de woonstijl. De vier nieuwe Kleurentrends van Histor sluiten aan bij de huidige tijdsgeest, waarin we van ons huis weer een warme, harmonieuze plek willen maken.


Verder geeft ze advies en presentaties over kleur en volgt ze de trends op het gebied van kleur en interieur op de voet. Voor ons genoeg redenen om haar een paar vragen te stellen over de kleuren en materialen die we volgend jaar in huis verwachten (en welke trends we gedag zeggen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts