woensdag 20 februari 2019

Kinderkamer leenbakker

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Zonder al te veel moeite, de perfecte kinderkamer voor je kinderen. Snel en gemakkelijk een mooie complete kinderkamer uitzoeken voor je kind.


Of ze zelf laten kiezen, wat een luxe! Voor kinderen is de slaapkamer meer dan de plek waar ze slapen.

Het is de plek waar ze spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Hun eigen plekje in een volwassen huis. Meubelen die wij niet snel kiezen, vinden kinderen juist interessant. Vind hier inspiratie voor de kinderkamer op het gebied van styling, trends en praktische tips.


En dan is het moment daar… Je dochter of zoon is een heuse tiener geworden. Let wat betreft raamdecoratie in de kinderkamer goed op veiligheid en kies voor een print of kleur passend in het thema. Hulp nodig bij het kiezen van raamdecoratie in de kinderkamer ? In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen daarvan.

Uiteraard hebben we ook kinderkledingkasten met een thema. Ideaal als je kind van bijvoorbeeld prinsessen of ridders houdt. Zo maak je van de kinderkamer een kamer met eenheid en natuurlijk een fijne plek om te spelen en te slapen.


Bekijk het aanbod kinderkledingkasten meteen online. Ook het bed Guus is heel gaaf in de kinderkamer , dit is namelijk een boomhutbed. Dit betekent gegarandeerd veel avontuur in de kinderkamer ! Bekijk dan eens het aanbod babykamers van Babykamers. Terwijl kinderen juist langer en beter slapen in een donkere en koele kamer.


Raamdecoratie is nog weleens het ondergeschoven kindje in huis, ook in de kinderkamer. Reden genoeg om eens te informeren naar verduisterende en zonlicht weerkaatsende (rol)gordijnen. Je kunt zelfs een vloerkleed op maat laten maken. Bekijk ons aanbod vloerkleden voor woonkamer, kinderkamer en keuken.


Het perfecte vloerkleed kopen. Hoe vind je het vloerkleed? Bepaal eerst in welke ruimte je het vloerkleed wilt leggen.


We zetten een aantal producten op een rij en geven inspiratie voor verschillende kinkerkamers.

Bekijk meer ideeën over De kinderkamer , Kinderkamer en Bed met bureau. Creëer wat extra zuurstof in de kinderkamer met hangplanten aan het plafond of een potplant op een vintage krukje. Deze planten kun je tegenwoordig gewoon vinden in onze winkels!


Leen Bakker geeft ideeën voor de kinderkamer. Een kinderbureau is ideaal voor in de kinderkamer , zelfs als er nog geen huiswerk gemaakt hoeft te worden. Ook om aan te knutselen of te tekenen is het een fijn plekje. De bureautjes zijn er in alle soorten en maten.


Kinderkamer Jutter is een 4-delige set van ledikant, nachtkastje, bureau en 2-deurs linnenkast. Dit geheel is exclusief ontworpen voor Kidsworld XXL en alleen hier verkrijgbaar. De meubels van deze slaapkamer zijn gemaakt van hout met een used look, waarmee het geheel een robuuste uitstraling krijgt. Het ledikant is uitgevoerd in formaat x. Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen, gordijnstoffen, glasgordijnen, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer.


Hier kan u terecht voor de mooiste gordijnen op. Tenminste, aan het eind van de dag, nadat de storm die kinderspeeltijd heet weer is gaan liggen. Met de kinderkasten in ons assortiment krijg je alle mogelijkheden om opbergruimte aan te schaffen voor de kinderkamer. We hebben verschillende soorten van de beste merken voor je.


Op zoek naar vrolijke gordijnen voor de kinderkamer ? Bij Kwantum heb je de keuze uit heel veel verduisterende of juist lichtdoorlatende kindergordijnen. Heb je je keuze laten vallen op een gordijnstof? Kom dan naar één van onze winkels en stel je gordijnen op maat samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts