maandag 4 februari 2019

Verrijdbare bootbok

Verrijdbare bootbok

Voor uitgebreide informatie, afwijkende maatvoering, een offerte of andere vragen over een JR-verrijdbare bootbok kunt u ons bellen of u kunt het contactformulier invullen waarna wij u zullen terugbellen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend. Optioneel wordt deze bootbok met trekstang en trekstang-voorziening geleverd.


Alle verrijdbare bootbokken uit het standaard programma zijn aan te passen aan uw type boot. Onze verrijdbare bootbokken zijn thermisch verzinkt (volbad) en voorzien van kwaliteitswielen. Door de vele traploze verstelmogelijkheden zijn de bootbokken zeer eenvoudig in gebruik. De wielensets bepalen het draagvermogen van de verrijdbare bok. Bij de berekening van het draagvermogen gaan wij uit van wielen i. Alle standaardproducten kunnen worden aangepast aan persoonlijke wensen en behoeften wat betreft gewicht, diepgang, afmetingen van uw boot en stallingsmogelijkheden.


Door het toevoegen van losse opzetstukken aan de standaard JR-verrijdbare bootbok ontstaat onze JR-1K kielbootbok. Alle componenten zijn thermisch verzinkt en door de vele traploze verstelmogelijkheden zijn de bootbokken zeer eenvoudig in gebruik. Een zwaarder uitgevoerde verrijdbare bok is mogelijk op aanvraag.


Verrijdbare bootbok

Bij het gebruik van deze bootbokken dient de ondergrond hard en relatief vlak te zijn. Type 7is geschikt voor boten met een gewicht tot ca. Bootbok verstelbaar, stallingsbok, showroombok, bootbokken. Grote verrijdbare bokken leverbaar. Deze kunnen op bestelling gemaakt worden.


Showroom Al onze producten zijn op afspraak in onze showroom te bezichtigen. Verrijdbare bootbok of boot kar op massieve wielen. Voor zwaardere sloepen en opduwer sleper of andere boten 2meter lang en 115cm.


Verrijdbare bootbok

Voor iedere boot is er wel een bootbok te vinden. Zo goed als nieuw Ophalen. Of het nu gaat om een roeiboot, sloep, veilingschuit, zeilboot of ander object.


Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Diverse bootbokken in verschillende maten. Vind of bied uw tweedehands Trailers aan op Speurders. Nieuwe verrijdbare bootbok botenbok showroombok bokken.


Bootbokken voor uw Boot koopt u bij BoottrailerShop. Op Speurders vind je Zelfbouw Bootbok 250. De beste tweedehands bootbok ter aar resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden! AANBIEDING Verstelbare Amerikaanse botenbok. Stallingstrailer botenbok.


Nu hadden we het idee om een verrijdbare bok o. Kan de chauffeur de boot op het buiten terrein neerzetten en met. Op zoek naar magazijntechniek voor in uw bedrijf? Dan bent u bij Staalimex aan het juiste adres!


Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts