donderdag 7 februari 2019

Jojo met licht

Ruim online Assortiment met unieke Lichten , Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Jo Jo prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Avengers jojo met licht … Meer.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd. Jojo met knipperend LED- licht Een klassieke jojo met een moderne twist: wanneer je de jojo gebruikt, zal hij oplichten! Leuk als cadeautje en perfect om alle jojotrucjes mee te leren.


De Magnetische Jojo met Licht ziet er zowel in je handen als op tafel supercool uit! Deze bestaat uit een handvat met daarboven twee ringen, waarop je de jojo steeds harder laat draaien. Laat zien welke stoere kunstjes je allemaal kunt doen met deze vrolijk gekleurde jojo. Het speelgoed is gemaakt van kunststof en kan dus tegen een stootje.


Een balanceer Jo-Jo met licht.

Hoe snel laat jij de Jo-Jo over de rails rollen? Wordt geleverd inclusief batterijen. Als de Jo-Jo over de rails rolt, geeft hij licht. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.


Creeër een mooi licht effect met deze stoere trek Jo-Jo ! Probeer de voorbeelden van de verpakking te overtreffen. Worden door elkaar geleverd inclusief batterijen. Bestel je goedkope Magnetische Jojo Met Licht voordelig online. Vrolijke smile jojo met licht.


Gekleurde jojo met een lichtje erin en verschillende smileys. De jojo werkt op AGbatterijen welke zitten inbegrepen. Fris Jojo Met Licht Afbeeldingen Van Licht. Vind de beste jojo licht fabricaten en jojo licht voor de.


Playmobil Politie Magnetische Jojo met Licht. Jojo van kunststof met rood knipperend licht. BESTELLEN: U kunt onder de artikelafbeelding het gewenste aantal invullen en uw eventuele drukwensen.


De actuele prijzen verschijnen dan vanzelf.

Op deze manier kunt u ook uw eigen offerte aanmaken. Ook menig volwassene zal zich graag laten verleiden om zijn skills en trucjes van vroeger nog een kans te geven. Het tijdloze speelgoed kan worden bedrukt met logo of reclameboodschap voor een doeltreffende give-away. Vraag stellen over jojo met knipperend licht.


Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op. Gratis verzonden vanaf Euro! Spinning Top jojo met licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts