donderdag 14 november 2019

Royal albert theepot

Bekijk ons unieke assortiment theepotten. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een serie bestaat uit vier wandborden waarop de vier jaargetijden afgebeeld: Spring, Summer, Autumn, Winter.


Complete serie van wandborden € 7per set 4x Bord Summer 2x Bord Autumn De losse borden kosten € 1per stuk.

Krijg je meerdere gasten op bezoek die allemaal thee drinken? Royal Albert Old Country Roses theepot 1. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Het grote oor aan de zijkant van de theepot is voorzien van prachtige krullen, dit zorgt voor een goede grip op de theepot tijdens het inschenken. Als je het theekransje helemaal compleet wilt maken, zou je eens kunnen kijken naar de theekop en schotel uit deze serie. Royal albert theepot met deksel decor lavendel rose.


De theepot is nooit gebruikt.

Ltr groot old country roses. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Special Price 6Regular Price 700. Voordelig en snel in huis. Kies uit 3producten vanaf € 95.


Een grote theepot in de kruissteek patroon in de VGC de kleuren zijn levendig en sterk en het verguldsel is goed in ongebruikte toestand voor verzendkosten prijzen. Engeland - Begin 20e eeuw. Theepot (middel) van Lady Carlyle. De set bestaat uit een theepot met vier kop en schotels. Pioen)rozen, bloemen en gouden randje.


Populaire items uit hun collectie zijn dan ook theekoppen en schotels, theepotten , borden en gebaksbordjes, etagères, bekers, cake- en sandwichschalen, vazen en tafel accessoires. Wij leveren serviesgoed uit voorraad. De totale afwerking is het gouden randje wat deze theepot een pure luxe uitstraling geeft. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Zowel de theepot als het melkkannetjes zijn in heel goede staat.

De foto’s zijn deel van de beschrijving, neem eens een kijkje. Set voor een persoon met de Mini theepot , een kopje. In nieuw staat, bijzonder fraai porselein. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Prachtige theepot voor de theeleuten onder ons. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij servies. Dan bent u bij De Oude Tijd Servies aan het goede adres! Bij De Oude Tijd Servies worden geen nieuwe serviezen verkocht, maar in uitstekende staat verkerend tweedehands serviesgoed.


U zult er versteld van staan wat u tegenkomt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts