donderdag 14 november 2019

Roze wekkerradio

Specialistisch advies nodig? Dochter (9) wilde graag een wekkerradio , zodat ze zelf kon opstaan. Uiteraard een roze , want meisje.


Om de wekkerradio in te stellen is het even opletten, het zit niet allemaal heel logisch op zijn plek. Maar na enige gewenning is het prima te doen.

LED-display met dimmerfunctie en rood gekleurde tijdsindicatie. Het apparaat beschikt over een dubbele alarm functie met de mogelijkheid om deze in het weekend uit te schakelen, waarbij je kunt kiezen of je gewekt wilt worden door je favoriete radiostation of een alarm signaal. De wekker werkt op netstroom. Je kunt batterijen plaatsen in de wekkerradio zodat de tijd ingesteld blijft bij stroomuitval. Met de knoppen bovenop de wekkerradio switch je gemakkelijk en snel tussen de verschillende wektijden.


Lenco CR-5PK Wekkerradio Roze. Deze prachtige klamboe, genaamd Magic, is van het merk Deconet. Deze klamboe ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is bovendien zeer effectief.

De top bestaat uit verschillende lagen in schitterende roze en paarse kleuren. Het gaas van de klamboe is lichtroze gekleurd. Geschreven bij Bigben Wekkerradio Great-Britain - Roze. Mijn dochter is hier helemaal gelukkig mee!


Het is even uitzoeken welke knopjes wat precies doen, maar dat was zo gebeurd. Nu ligt ze lekker in bed radio te luisteren tot ze in slaap valt. De radio ontvangst zou beter kunnen, soms stoort het wat.


Het principe van een wekkerradio is eenvoudig: je stelt de tijd en de wektijd in. Je kunt ervoor kiezen dat de radio meteen begint te spelen of voor een beeper. Meestal zit er wel een snoozefunctie op en uiteraard een schermpje waarop je ook in het donker de tijd kunt aflezen. Digitaal of analoog, op hema.


Vergelijk het ruime assortiment Bigben elektronica online Bestel goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs! Met projectie op het plafond of de muur, deze kan ook uitgezet worden. De RR60BCN wekkerradio van Bigben, kleur zwart- roze , heeft een simpel en trendy design maar toch zeer uitgebreide functies. Ga je voor je favoriete FM radiozender of toch voor de buzzer, deze keuze maak jezelf. Wekkerradio ’s gaan met hun tijd mee en ze zijn verkrijgbaar in zo’n beetje iedere uitvoering.


J ij bent op zoek naar een wekkerradio en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken.

Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wekkerradio. In wekkerradio ’s zit een radio. Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag.


Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang. Verslaap je nooit meer en schaf een goede wekker aan waarvoor deze bedoeld is: jou zo fijn mogelijk wakker maken! Bij Blokker zijn er verschillende wekkers te koop die bij vrijwel alle behoeftes passen.


Denk aan een wekkerradio , een Wake-up Light wekker of de vergelijkbare daglichtlamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts