woensdag 27 november 2019

Wereldkaart voor aan de wand

Nederlan Europa en de wereld. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.

Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends.


De Wereld aan de Wand is een antiquariaat gespecialiseerd in wandkaarten. Dit zijn landkaarten, vaak van een groot formaat, die aan een muur worden gehangen om functionele redenen, maar ook om esthetische redenen. Zo’n kaart past in elke ruimte.


Je kunt ‘m bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank hangen of aan de slaapkamer muur.

In onze collectie vind je verschillende soorten wereldkaarten. De mooiste wereldkaarten voor aan de wand. In de laatste woontrends van dit moment zien we vaak wereldkaarten. Grote wereldkaarten Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart poster perfect. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door middel van wereldkaart fotobehang.


Prikbord wereldkaart in XXXL formaat, helemaal van kurk! Leuk om met vlagspeldjes of punaises aan te geven waar je bent geweest, of met touwtjes tussen de punaises je wereldreis uitstippelen! Bevestigen aan de muur kan door middel van sterk dubbelzijdig (tapijt)tape, of montagekit. Je zocht naar: houten wereldkaart ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Zo jammer dat wij in huis gewoon geen elke stukje muur meer beschikbaar hebben. Naast wereldkaarten zijn er binnen dezelfde trend ook wereldkaartbehang, om een – deel van de – de wand (je hele huis mag ook natuurlijk) en muurstickers verkrijgbaar. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten.


Ook opmerkelijk is de groeiende belangstelling voor stadskaarten en schoolkaarten.

Win een wereldkaart voor aan de wand ! Als je mee wilt doen met de nieuwste interieurtren hang je een wereldkaart aan de wand ! Het is een leuke en opvallende muurdecoratie zodat je terug kunt mijmeren over alle landen die je hebt bezocht en doet verlangen naar alle landen die je nog wilt bezoeken. De collectie Landkaarten bij Werk aan de Muur staat vol landkaarten, wereldkaarten en plattegronden. Kies voor een klassiek interieur een ouderwetse landkaart zoals je deze nog van de lagere school kent.


Zoek je een kaart bij een strak en modern interieur, dan zijn creatieve typografische wereldkaarten , zoals de werken van Stef Van Campen. Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit. Wij zijn helemaal fan van deze interieurtrend!


Er is zoveel keuze als het gaat om wereldkaarten dat deze trend in elk interieur toe te passen is. Wij mochten een mooie wereldkaart uitkiezen en kozen voor de wereldkaart als schilderij op een canvas. Ze zijn er in vele soorten, materialen en afmetingen. De nieuwste trend voor aan de wand : de wereldkaart.


Voor de kinderkamer, kleuterkamer of als eyecatcher in de. Trend voor aan de wand : de wereldkaart Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereld kaart. Ik zorg er tegenwoordig ook voor dat ik in mijn huis een vakantie gevoel creëer.


Wat momenteel een grote trend is en waar ik groot fan van ben dat zijn wereldkaarten voor aan de muur. Een kaart met stippenpatroon of een waterverf wereldkaart bijvoorbeeld. Bij trendy wereldkaarten gaat het om het ontwerp, niet om de informatie.


Lijkt het jou toch leuker om een geografische kaart aan de muur te hebben waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden. Trends verwant aan de wereldkaart. Bij de trend wereldkaarten gaat het echt om het ontwerp en niet om de informatie.


De kindervarianten zijn ook te gek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts