vrijdag 15 november 2019

Wagner stoomapparaat

Bekijk ons gehele wassen drogen strijken ssortiment online. Vergelijk verhuurbedrijven. Nu al vanaf €2op Beslist. Bekijk wat de beste stoomgenerators zijn voor jouw huis.


Vandaag bestel morgen in huis. WAGNER biedt innovatieve coating technologieën voor een oppervlakte finishing met poeder en natlak coatings, verven en andere vloeibare materialen. Onze klanten uit de industrie – bouw en home improvement sector profiteren van een uitgebreide expertise, wereldwijde service en decennia aan ervaring van een van leidinggevende fabrikanten in de oppervlakte technologie markt.


Wagner heeft naast een bekende range verfspuiten ook een zeer handige en robuuste behangafstomer, de: Wagner Steamforce Pro. Deze professionele behangafstomer heeft een aantal zeer interessante eigenschappen die u snel en comfortabel kunnen helpen bij het verwijderen van oude lagen behang. WAGNER -Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de doe-het-zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers. One Tree Planted is op een missie om het voor iedereen eenvoudig te maken om het klimaat te helpen door bomen te planten.


Wagner stoomapparaat

Wagner onderschrijft het belang van herbebossing en omarmt de daadkracht van One Tree Planted. Daarom zijn we partner van One Tree Planted. Help je mee om een bos te laten groeien? Bekijk het verhuur assortiment en reserveer direct bij één van onze bouwmarkten. De behangafstomer is ideaal voor het veilig en snel verwijderen van behang.


Zowel voor het verwijderen van papierbehang als vinyl behang. De Wagner behangafstomer Wis een apparaat dat je helpt om oud behang af te stomen. Het model is het instapmodel van Wagner en geschikt om mee aan de slag te gaan voor standaard klussen die af en toe voorkomen. De stomer werkt op enkel water, dus zonder chemicaliën. Het hitteschild van het behang stoomapparaat zorgt ervoor dat oud behang snel loslaat (gaat weken).


Wagner en Bosch de beste behang afstomers te koop voor aantrekkelijke prijzen. Om een optimale service en garantie te kunnen geven, zijn er een aantal voorwaarden opgesteld. Voor het huren van gereedschap bij Praxis moet je een. Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling. De opleiding op je gemak bekijken?


Ontvang de brochure thuis. Deze behangafstomer is geschikt voor het afstomen van oud behang zonder gebruik te maken van chemicaliën. Uitgerust met warmte geïsoleerde slang en doordacht ventielsysteem om veilig te werken. Met een behangafstomer werk je milieuvriendelijk.


Je hebt namelijk geen chemische detergenten nodig. Geschikt voor occasioneel gebruik. Maak van uw behangafstomer een universeel stoomapparaat dankzij deze reinigingsset. U verwijdert hardnekkige vlekken zonder gebruik van chemicaliën of giftige producten. Als u behang gaat afstomen, kunt u het apparaat gewoon op de grond laten staan.


Dankzij de slang van meter lengte heeft u genoeg ruimte om rondom het stoomapparaat te lopen, met slechts de lichtgewicht stoombalk in uw handen. Met dit krachtige model is krabben en inweken niet meer nodig. Bovendien maakt deze behangafstomer geen gebruik van chemicaliën, waardoor hij ecologisch is in gebruik. Direct beschikbaar en geschikt voor alle soorten behang. Gebruik onze prikroller voor een optimaal resultaat.


Wagner stoomapparaat

Behangafstomer huren per dag of per week. De stoommop gebruik je onder andere voor het poetsen van vloeren en tapijten. Door de lange steel hebben ze wel wat weg van een steelstofzuiger. De slede stoomreiniger is vaak krachtig en beschikt over een groot waterreservoir. Ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken, zoals je woonkamer.


In het stoomapparaat wordt water aan de kook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts