dinsdag 19 november 2019

Schilderijhaak zelfklevend

Deze schilderijhaak van GAMMA is gemaakt van vermessingd staal. De schilderijhaak is zelfklevend zodat u deze eenvoudig vastplakt aan de lijst van het schilderij. Gereedschap is dus niet nodig voor omdat het gaat om een plakhaak. Vervolgens kunt u het voorwerp aan een spijker of schroef hangen.


Schilderijhaak zelfklevend

Elke haak kan een gewicht tot kg veilig dragen. Dat is voldoende draagkracht om de meeste fotokaders, kalenders of andere platte voorwerpen op te hangen. Met de schilderijhaken van HORNBACH bevestig je gemakkelijk al jouw schilderijen en foto’s aan de wand. Controleer je e-mail adres.


Schilderijhaken kopen bij HORNBACH. Iedereen kent ze wel, die witte zelfklevende haakjes die je bij de Action kan kopen. Ze kosten bijna niets en meestal worden ze alleen gebruikt om handdoeken en theedoeken mee op te hangen in de keuken. Zonde, want als je ziet wat je er allemaal mee kan sprint jij richting Action om meteen een voorraad in te slaan! Het laatste nieuws in je mailbox?


Schilderijhaak zelfklevend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 49. Deze Tesa powerstrips zijn zelfklevend en ideaal voor het ophangen van jouw schilderijen en lijsten. Bovendien zijn de strips spoorloos verwijderbaar dankzij de. Voor het ophangen van schilderijen, kalenders, thermometers en andere objecten.


De haakjes vormen een alternatieve oplossing voor boren en schroeven en hebben een draagkracht tot kg per haakje op vlakke voorwerpen en de meeste gladde en voldoende stevige, schone ondergronden zoals tegels, (bak)steen, metaal en de. Daarom zijn transparante zelfklevende haken vooral geschikt als je je ramen bijvoorbeeld in elk seizoen anders wilt versieren. Zelfklevende keukenhaakjes stuks. Grootte per haakje: ongeveer lengte cm.


Papieren ophanghaakjes zelfklevend – Ø mm, 20st: Ø mm, zelfkleven draagkracht tot 10g. Sterke zelfklevende Mini haken met gepatenteerde 3M kleeflaag. Deze haak heeft een draagvermogen van 15kg-.


Een passende nagel is bijgeleverd. Gratis verzending boven euro Laagste prijsgarantie Achteraf betalen mogelijk. Van montagetape tot lijmrollers en zelfklevende haken, met dit merk kan je makkelijk weer door. KARWEI schilderijhaakje klein (stuks) kopen?


Schilderijhaak zelfklevend

De Tesa zelfklevende spijkers hebben een draagkracht van maximaal kg per spijker. Dankzij de verstelbaarheid kunnen de opgehangen voorwerpen perfect uitgelijnd worden. Ook is het mogelijk om twee spijkers voor één object te gebruiken.


De spijkers zijn herbruikbaar met een nieuwe kleefstrip. Deel hier uw ervaring met dit product. Powerstrips Picture Hook - zelfklevende haak. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.


Je kunt er schilderijen, kalenders, of thermometers mee ophangen. De strips hebben een draagkracht van 1kg en je vermijdt dat je moet boren of schroeven. Als je de strip wilt verplaatsen, dan kan je ze gewoon verwijderen zonder resten en elders plakken. Ongeopend en nieuw twee doosjes. Gamma schilderijhaak zelfklevend vermessingd stuks per doosje.


Muurvast bevestigen zonder schade en lijmresten? Ontdek de kleefhaken, fotolijststrips en kabelgeleiders met stevige kleefkracht die na verwijdering geen resten. Inmiddels is dit merk wereldwijd bekend en is het de grootste fabrikant van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts