donderdag 21 november 2019

Schoolbordsticker

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Schoolbordsticker Voetballer met eigen naam. Heeft u zelf ideeen over hoe uw schoolbordsticker eruit moet zien? Mail ons dan met uw eigen ontwerp of geef aan waar u naar op zoek bent en dan gaan we op zoek naar een geschikte afbeelding.


Wij leveren de krijtstickers in vele maten, zodat er altijd wel een is die bij u past!

De krijt sticker is gemaakt van speciaal zwart stickermateriaal waar je met alle kleuren krijt op kan schrijven. Met de matte finish lijkt het net een schoolbord van vroeger! Een schoolbordsticker is ideaal voor een originele en praktische decoratie. U vindt ze bij SuperStudio in onze collectie schoolbordstickers. De stickers zijn eenvoudig schoon te maken met wat water.


Deze schoolbordstickers of krijtstickers zijn uitgesneden uit zwarte met krijt beschrijfbare non-permanente vinyl. Dit materiaal is makkelijk op te plakken zonder dat er blijvende bubbels onder de schoolbordstickers ontstaan. En onze schoolbordsticker kan tegen water waardoor het krijt er dus zeer gemakkelijk af te halen is.

Ken jij het schoolbordfolie al? Het is zoals de naam het al zegt, een plakfolie waar je met krijtjes op kunt schrijven, net als op een echt. Meld je aan voor gepersonaliseerde meldingen over jouw deals, cash-back, speciale aanbiedingen en meer. Aanmelden Nog geen account? Leuk als een enkel stoer accent in de jongenskamer.


Of combineer deze schoolbordsticker met ons haaien posterbehang. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Deel je agenda met de hele familie. Of heb je veel plannen die je moet onthouden? Dan is dit de oplossing voor elke maand. Eenvoudige ronde stickers met een doorsnede van cm.


De schoolbord krijtsticker met een gehele. Grote schoolbordsticker voor al jouw notities. Handig voor thuis of op kantoor.

Perfect om bijvoorbeeld op de deur te plakken. Het schoolbordbehang is beschrijfbaar met krijtjes of krijtstift. Met deze schoolbordstickers breng je een stoer element aan in de babykamer.


De muurstickers hebben een prachtig silhouet en zijn van een sterke kwaliteit. Het is leuk om de naam en geboortedatum van je kindje op de schoolbordsticker te schrijven. Muurstickers uit de Toys For Boys collectie onderscheiden de kleuters van de peuters.


Deze muursticker staat niet alleen mooi op de muur, er kan ook op getekend worden! Je kunt het knippen in allerlei vormen en het is ook weer verwijderbaar. Online kun je het voor een paar tientjes kopen.


Bijvoorbeeld deze schoolbordsticker van 45x200cm voor minder dan twintig euro inclusief bezorging. De Toys For Boys Surf Van XL muursticker van KEK Amsterdam is een prachtige schoolbordsticker waar je op kunt krijten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts