dinsdag 19 november 2019

Schilderij ophangen zonder schroeven

Ontdek ons aanbod en bestel online! Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Schilderijophangsystemen webshop. Alle Schroeven vind je op beslist. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap.


Bestel snel jouw klusaccessoires.

Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen. Wil je een schilderij ophangen maar liever niet in de muur boren? Er zijn genoeg goede alternatieven waar geen spijkers of schroeven aan te pas komen.


Interieurontwerper Aukje Rijpma van Stedsk laat je graag een aantal slimme oplossingen zien. Fotolijsten of schilderijen ophangen zonder spijkers? In ons assortiment hebben we producten speciaal voor behang en pleisterwerk die in hoogte kunnen worden versteld en weer verwijderd.


Wanneer het om ophangen gaat, bieden wij makkelijk te gebruiken oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken. Dus wat ga jij vandaag ophangen ?

Naast zelfklevende strips zijn ook klevende schroeven verkrijgbaar, die super populair zijn als alternatief voor het ophangen van een schilderij zonder boren. Ze worden ook wel klevende haken of klevende spijkers genoemd. Het grote voordeel van deze klevende schroeven is dat je zwaardere schilderijen en lijsten kunt ophangen. Boren zorgt immers voor beschadigingen op de wand. De hamvraag is echter: Is het wel mogelijk om een schilderij op te hangen zonder te boren?


Het ophangen van een schilderij wordt vaak gedaan om een ruimte sfeer te geven. Een schilderij ophangen zonder boren kan met behulp van het schilderij ophangsysteem Contour Rail door deze te verlijmen aan de wand (en tegen het plafond). Zo is het boren van gaten voor pluggen of schroeven overbodig. Werkt u met metalen wanden of scheidingswanden en zoekt u naar oplossingen om schilderijen op te hangen?


Iets ophangen zonder te boren: montagetape. Veel voorwerpen die aan de muur gehangen worden, hebben een egale ondergrond. Spiegels, fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld.


Het is dan erg simpel om met behulp van montagetape deze voorwerpen aan de muur te monteren. De klevende schroeven kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en worden zonder gereedschap gemonteerd. Met de meegeleverde lijm wordt de klevende schroef veilig aan de muur bevestig de bijpassende moer geeft het object de nodige houvast. En als je de schroef niet meer nodig hebt, kun je deze met een waterpomptang weer verwijderen. Het maakt klussen voor iedereen eenvoudig!


Hoe hang je een schilderij op zonder te boren?

U kunt schilderijen en andere wanddecoratie ophangen zonder dat u hiervoor hoeft te boren. Op zoek naar originele kunst? Bekijk direct ons ruime aanbod aan kunstwerken! Bovendien zijn ze strak gedesigned en geschikt voor vrijwel alle schilderijen , lijsten of kunstwerken.


Met Het Tesa Haakje Lijsten Zonder Boren Ophangen. Naast direct tape op de lijst en muur te plakken kun je ook werken met haakjes. Over het algemeen kun je dan wel minder zware lijsten ophangen.


Deze haakjes zijn makkelijk te bevestigen op tegels, op gladde gestucte muren. U wilt graag een schilderij ophangen , daarbij is het natuurlijk handig om precies te weten wat u doet. Daarom hebben we hieronder, in een kort maar krachtig stappenplan, beschreven hoe u een schilderij ophangt bij u thuis.


Markeer de juiste plaatsen waar u gaat boren met een potlood. Voor stenen muren: gebruik een staalspijker (alleen geschikt voor lichte schilderijen ) of, wanneer u een gat gaat boren, een nylon plug in combinatie met een schroef of. Stap voor stap: zo hang je een schilderij aan de muur.


Wij laten je zien hoe een schilderij ophangen in z’n werk gaat – van het onderzoeken van de muur tot aan het kiezen van de juiste schroef en plug. Info over ophangen zonder boren. Resultaten van zoekmachines!


Als je iets op een muur wilt bevestigen heb je geen boor nodig. Onze zelfklevende haken klaren dat klusje zonder gereedschap en kunnen zonder sporen worden verwijderd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts