donderdag 21 november 2019

Tuin hangplanten

Van tuinhout tot sierbestrating! Een mooie hangplant doet het goed bij de voordeur of aan de rand van het balkon. Een felgekleurde Petunia geeft een groots effect en is een echte blikvanger. Bij Intratuin vind je altijd wel een hangplant die in jouw tuin of balkon kan groeien én precies jouw smaak is!


De naam hangplant spreekt in eerste instantie weinig tot de verbeelding.

Meer bekend zijn de hanging-baskets die menig terras, balkon of straatbeeld opfleuren in de zomer. De planten die hiervoor gebruikt worden noemen we hangplanten. In feite zijn het perkplanten die flink uitgroeien.


In de tuin spreiden de planten zich uit over de grond. Hang ze voor een raam of midden in een kamer. En soms is het gewoon heel handig om een plant op te hangen, zo kan bijvoorbeeld je kat niet meer de bloemen van je lidcactus eraf lopen als hij lekker in de vensterbank gaat liggen.


Kun je mooi inspiratie opdoen voor jouw eigen woning.

De hangplanten en bijhorende baskets zijn hipper dan hip. Wij verkopen dus zowel bloeiende als groene hangplanten voor binnen én buiten. Vraag onze medewerkers om advies bij het uitzoeken van de juiste hangplanten. Hangplanten voor buiten verzorgen. Je hangplanten buiten hebben iedere dag water nodig als het warm weer is.


Callisia warszewicziana ‘Safira’ is een kuipplant die ook al hangplant kan dienen met. Anjers mogen niet ontbreken in uw tuin. Vooral deze kleurrijke Zwitserse hanganjer mix geeft kleur en geur aan elke tuin. Deze hanganjer mix bevat gele, rode, roze, witte en gemelleerde bloemen.


De mooiste hangplanten voor binnen en buiten Laat hangplanten je huis, tuin of balkon opfleuren! In deze blog lees welke hangplanten op dit moment populair zijn en delen we twee toffe DIY klussen met je. Waar let je op bij het kopen van hangplanten ? Wij helpen je natuurlijk erg graag bij het vinden van de mooiste hangplanten die ook nog eens lang meegaan.


Dus waar moet u op letten bij het kopen van een hangplant ? Heb je weinig ruimte, maar kan jouw interieur wel wat groen gebruiken? Met een hangplant kan je spelen met de ruimte.

Vul lege ruimtes op, door een hangplant op te hangen aan het plafond. Het enige wat je nodig hebt is een hanger, en een mooie hangplant. Door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies die via De tuinen van website geplaatst worden. Wanneer jouw tuin ontploft en de dagen nooit lang genoeg lijken zal je blij zijn dat je nu, in het najaar, reeds enkele klussen van de lijst hebt afgevinkt.


De Aeschynanthus hangplant , ook wel bekend als de lipstick plant of Mona Lisa, is een kleurrijke en praktische toevoeging aan uw huis! Bekijk hier een lijst van tuinklussen in de herfst. Aan de Aeschynanthus groeit een veeltal aan prachtige rode bloemen, die door de hangconstructie in uw gehele huis de sfeer op geweldige wijze kan opvrolijken. Uit onze collectie kamerplanten.


Deze cookies worden door De tuinen van geplaatst voor functionele en. Wij houden van huis, tuin en eten. Maar het meest houden we van het buitenlevengevoel.


De geuren, smaken, geluiden, eigenlijk alles wat bijdraagt aan het ultieme genieten op jouw huiselijke plek. Naast ons ruime assortiment kamerplanten beschikken wij ook over een verscheidenheid aan hangplanten om uit te kiezen. Zowel in soorten als prijsklassen. De meeste soorten zijn voorzien van hangpot met ophangmechanisme.


Vrijwel iedere hangplant is ook geschikt om in een hoge sierpot of vaas te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts