woensdag 13 november 2019

Statische raamfolie 90 cm breed

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Betaal slechts € verzendkosten.

Breed statische raamfolie als privacy glasfolie, raamfolie tegen inkijk, of als decoratieve raamfolie. Geschikt voor particulieren als raamfolie voor bedrijven. De maat is gemakkelijk aan te passen.


De lengte mag je zelf kiezen. Het statische raamfolie heeft een breedte van 90cm. LET OP genoemde prijs is per 50cm ! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je.

Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen. Van statische raamfolie tot.


Statisch betekent dat de raamfolie geen plaklaag heeft. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Alle merken Statische raamfolie. Kies uit producten vanaf € 299.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Standaard inkijkwerende matte statische raamfolie Hele. Deze kwalitatief goede raamdecoratie is perfect te gebruiken als privacyfolie!


Ondanks dat het glasfolie wel het zicht belemmert, laat het toch voldoende licht door. Maximale breedte is cm. Dit is de goedkoopste raamfolie die je in Nederland zult vinden!


Raamfolie statisch frost 90cm breed. In ons assortiment vind je allerlei verschillend soorten raamfolie , zoals bijvoorbeeld: statische raamfolie en zonwerende folie.

Onze raamfolie is gemakkelijk op uw raam te vestigen omdat dit allemaal zelfklevende ( statische ) raamfolie is. Dit betekent dat de folie, in tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht aan het raam zonder lijm. Dit maakt het ook mogelijk om de folie eindeloos opnieuw te gebruiken.


De raamfolie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Gratis bezorging vanaf €20. Voor 16:besteld is morgen in huis.


Statische zonwerende raamfolie spiegelend Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing om zonwerende folie op uw ramen aan te brengen, of ziet u op tegen het zelf plakken van de folie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts