dinsdag 12 november 2019

Tegels pimpen

Bekijk alle Tegels in de showroom in Dalen. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Bestel of kom langs in Dalen! Stenen en Betonnen tegels. De meeste tegelverven zijn geschikt voor tegels én sanitair.


Je kunt dus ook je badkuip of wc-pot van een nieuwe kleur voorzien.

Een eigenschap van tegelverf is dat het gebruikt kan worden in natte gedeelten van een badkamer, dus ook de tegels onder je douchekop blijven mooi met een laag tegelverf. Wanneer je net een huis hebt gekocht, kunnen we ons zo voorstellen dat het eventueel verbouwen van de badkamer nog even uitgesteld moet worden. Pimp je tegels met tegelverf! Dakappartement Studio Appartement Zweeds Huis Logeerkamer Nieuwe Woningen Oude Huizen Tegels Kleine Huisjes Thuis.


Heeft iemand ervaring met het pimpen van lelijke tegels in de keuken? Ik woon in een jaren ‘huurwoning en de vorige bewoner heeft in jaar tijd letterlijk niks schoongemaakt. De tegels zijn erg dof geworden en vies.


Met geen enkele mogelijkheid zijn ze schoon te maken.

Daarnaast zit er een heel schattig ( ) bloemen motiefje op de tegels. Jazeker, ook tegels kun je verven, met Abbondanza Soft Silk verf. Het bewijs laat ik je zien in dit artikel. Een van de toiletruimtes in ons pand kon wel een beetje liefde en een likje verf gebruiken.


Je kunt het lekker uitproberen op kaarsenstandaards, vazen, grote potten en andere decoratieve spullen die je wilt oppimpen in een stoere betonlook. Het hecht eigenlijk wel op alle natuurlijke en gladde materialen, zoals bijvoorbeeld hout, metaal of steen (op tegels en wanden is het ook een fantastisch product). Een likje verf kan wonderen doen. Nu onze tegels , voegen én muren wit waren – en het kozijn waar de deur in zat ook nog wit zou gaan worden, begon het een beetje, tja, ‘wit’ te worden… Dus kozen we ervoor om de muur rondom de wc een lichtblauwe kleur te geven.


Het kozijn – dat voorheen grijs was – verfden we ook wit. Ik heb in mijn toilet ooit van die triplex platen gebruikt met een kunststof afwerklaag erop. Direct op de tegels geplakt.


Nadeel ervan was dat de platen een soort groeven hadden, en het vuil daar in trok. Daarom zijn de platen inmiddels al weer geruime tijd vervangen door tegels (inderdaa tegels over tegels !). Vandaag de dag verkopen we nog steeds tegel stickers met de uitstraling van de jaren zestig, de zogenaamde retro of vintage tegelsticker. Maar dat wil niet zeggen dat je je badkamer er niet mooi en gezellig uit kan laten zien.


Hier zijn drie manieren om je badkamer te pimpen. In veel winkels kun je muurstickers krijgen.

Maar er zijn ook stickers speciaal voor tegeltjes (bij de Xenos bijvoorbeeld). Ze hebben standaard maten, net als de meeste tegels. Tegels Verven Bij Het Goedkoop Opknappen Van De Keuken.


Als je niet meer tevreden bent met de tegels in de keuken hoef je deze niet persé er uit te bikken en te vervangen. Je kunt ook de tegeltjes verven als je de keuken wilt opknappen. Het is belangrijk om de juiste stappen te doorlopen zodat de verf niet gaat loslaten.


Badkamers – Tegels Hoogste kwaliteit. Op zoek naar een nieuwe badkamer of het pimpen van uw bestaande badkamer, bij Nova aan De Kronkels 9B bent u aan het juiste adres. Het is vaak een ruimte waar niet zoveel mee gedaan wordt, het ondergeschoven kindje, en dat is natuurlijk zonde. Na De Grote Verbouwing was het dan ook tijd om hier iets aan te veranderen. Omdat we nog Portugese tegels over hadden van de keuken besloten we ook de hal te leggen met de VN Negra Portugese tegels.


Maak hierbij ook gebruik van schuurpapier. Zo maak je de tegels meteen ruwer, zodat de verf straks nog beter kan hechten. Zorg ervoor dat de ruimte voldoende geventileerd is, maar dat het niet tocht.


Een temperatuur rond de 20°C is ideaal. Vervang ook kapotte tegels voordat je gaat verven. Pas als u het water eronder vandaan drukt met bijvoorbeeld een spatel of montagerakel, gaat de lijm weer plakken en gaan de tegelstickers vast zitten. Ik zou nog een jaartje wachten en nog wat voor de keuken bij elkaar sparen. Tegels schilderen is armoede en je kan het altijd zien.


Ik zou een begroting maken voor nieuwe kastdeurtjes (Karwei, de prijs zal je meevallen) die hebben ze in verschillende uitvoeringen en een nieuw tegeltje over de andere tegels plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts