donderdag 7 november 2019

Vierkante dinerborden

Vierkante dinerborden

Om Uw Tafel De Stijvolle Uitstraling Te Geven Die het Verdient. Alle dinerborden vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dinerborden koop je eenvoudig online bij bol. Voor 22:uur bestel vrijdag in huis. Wanneer je houdt van een strak en tijdloos design kies je bijvoorbeeld voor een vierkant wit exemplaar. Ben je meer iemand die van kleur en apart houdt? Dan kies je een bord met een printje of een aparte vorm.


Ook zijn er diverse materialen. Zo hebben we borden van porselein en aardewerk. Het dinerbord is gemaakt van Durable Porcelain, wat betekent dat er een aluminiumlegering in verwerkt zit.


Vierkante dinerborden

Deze serie wordt gekenmerkt door vierkante vormen, met subtiele en sierlijke rondingen. Dit maakt het servies zeer sterk. Dit dinerbord is ook ideaal voor. Uw gerechten zullen nog beter smaken als u ze opdient in dit mooie porselein. De vierkante vorm is modieus en hedendaags.


Uw tafel zal ongetwijfeld prachtig zijn! Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. Tegenwoordig zie je ook veel dinerborden in prachtige organische vormen, zo ook in ons assortiment.


Ben je op zoek naar aardewerk dinerborden of toch liever borden van porselein? Bekijk ons assortiment ronde en vierkante borden in allerlei materialen, formaten en kleuren. Een dinerbord uit de servies serie Porto, in de kleur blauw.


Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is. Vierkante borden Een mooi bord is een sieraard op de tafel in uw horeca bedrijf. Bij BordenEnzo bieden wij daarom een brede keuze aan o. Wit is klassiek en past altijd bij de gelegenheid.


Dit hippe, vierkante dinerbord ‘Trendy’ is bij uitstek geschikt voor een diner met eigentijdse, unieke uitstraling. Cookinglife biedt een ruime keuze in vierkant servies. Het vierkante servies ‘Avantgarde’ dankt haar succes aan haar strakke vormgeving in combinatie met een warme tint. Serie ‘Winston’ onderscheidt zichzelf van al het andere vierkante servies met haar vriendelijk afgeronde hoeken.


Deluxedisposables verkoopt een grote gamma elegante en luxe plastic wegwerp borden, bekers, bestek en servieten, tegen de beste prijzen. Stel je eigen servies set samen met dinerborden , ontbijtborden, soepborden, maar ook pizza- en pastaborden! We hebben ze in alle maten en vormen, vierkant en rond. Vind hier je favoriete servies van merken als Riverdale, vtwonen, Blond Amsterdam en Riviera maison.


Felgekleurd of klassiek wit, rechthoekig of vierkant : borden zijn er in alle kleuren en maten! Koop en verkoop vierkante borden eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts