vrijdag 1 november 2019

Scentchips geuren

Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Alle merken scentchips geuren. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons uitgebreide assortiment geuren. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Scentchips geuren

ScentChips zijn gekleurde geurchips van wax die een heerlijke geur verspreiden wanneer ze warm worden gemaakt in een theelicht brander. Sommige noemen het ook waxchips of waxmelts. De kleurrijke wax geurtjes verspreiden een heerlijke intense geur. Compleet met alle actuele modellen en geuren. Voor 14:bestel morgen in huis.


Zoek hier naar een winkel of bestel je favoriete producten in onze webshop. Deze zijn onderverdeeld in talloze fruitgeuren, parfumgeuren, bloemen en bloemige geuren , natuurgeuren, orientaalse geuren en wintergeuren. Er is een ruime keuze olie geur zodat je naar hartelust kunt variëren. Kies de geur die bij jou past. ScentCandles zijn geurkaarsen in een stijlvolle ronde glazen pot.


Het is aan jou om uit de verschillende groottes en heerlijke geuren jouw persoonlijke favoriet te kiezen. Wij bieden verschillende soorten geuren aan op OnlinePakhuis. Zo hebben we voor iedereen een geur die bij uw huiskamer past. Maar bent u meer opzoek naar al bestaande geurencombinaties neem dat gerust een kijkje bij.


ScentLamp voor gebruik van de ScentOil. Vul de oliebrander met de ScentOil, wacht minuten en steek de lont aan. Deze oliebrander is transparant en het merklogo van ScentChips is erin gegraveerd. Inclusief afsluitdop, sierdop, trechter en lont met steen.


Scentchips geuren

Creëer uw eigen favoriete geur. Geurolie is beschikbaar in vele verschillende geuren en je gebruikt het in een geurbrander. Het merk is specialist op het gebied van geuren en het mixen van geuren.


De waxchips en oliën verspreiden een heerlijke geur in je woning. Voor een intensere geur kan je de chips verwarmen in de speciale ScentBurner of Scentwarmer. Scentchips staat bekend om zijn kleurrijke waxchips. Ruim aanbod woondecoratie.


Scentchips geuren

De ScentChips zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren , die allemaal met elkaar gemixt kunnen worden. Dankzij de vele geuren zijn de mogelijkheden eindeloos! Woondecoratie goedkoop online. De ScentOils zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en hebben een inhoud van 475ml. Dit is de geur soft sheets - clean cotton.


Bloemige geuren zijn het meest populair bij vrouwen. Deze parfums zijn vrouwelijk en elegant. Frisse parfums zijn vaak gebaseerd op citrusgeuren. Houtige geuren zijn vaak warm en krachtig. Tot slot zijn er kruidige geuren die kenmerkend zijn door het oriëntaalse en verleidelijke karakter.


The Original Home Fragrance Melt! Mix and match our fragrances to create your own custom blend or. Waxmelts scentchips geurkaars waxxies geurbrander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts