woensdag 6 november 2019

Stenzo tricot

Winterjassen van alle merken! Alle maten en merken online! Bestel de stof per meter, in de webshop. De rekbare stof valt over het algemeen soepel.


Stenzo tricot

Stoffenstraat: kwaliteitsstoffen aan marktprijzen! De kwaliteit van een stenzo stof, voor de prijs van de stoffenstraat! En bovendien snel aan huis geleverd!


Panel panda op schildpad 0. Wij leveren snel en voordelig! Ze zijn er in panelen, in randdesignstoffen en all-over. Vaak ook onderling superleuk te combineren. Stenzo tricot gekleurde stip aqua. De stoffen gaan per 25cm, wil je bv een meter , dan vul je in bij aantal : wil je 1. De productie van deze stoffen vindt plaats in Europa.


Stenzo tricot

Vaak wordt het gekoppeld aan katoen, omdat de meeste tricot stoffen met katoen zijn vervaardigd. Het wordt echter ook wel eens vervaardigd uit of met nylon of wol, maar meestal met elastaan. De stoffen staan bekend om de vele kleurrijke prints en paneel stoffen die ze maken.


De hoge kwaliteit die ze hanteren is een gararantie voor een goede start bij het maken van je eigen creatie. Stof past mooi bij het paneel met vliegtuigen. De naam komt namelijk van het Franse woord ‘ tricoter ’, dat ‘breien’ betekent. Hierdoor wordt het ook een heel comfortabele stof. Online stoffen kopen met lage verzendkosten door onze verzendvoordelen!


Dit panel is m lang en bevat veschillende op elkaar afgestemde dessins van vogels en veertjes waardoor het zeer geschikt is om een leuke baby combi van te maken (zie voorbeelden). Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud. Voor jurkjes, shirts, tops, etc. Een breed assortiment tricot paneelstoffen en beschikbaar in diverse kleuren en digitale prints. Bekijk direct alle tricot paneel kledingstoffen in onze webwinkel.


Tricot , panelen en digitaal. Jersey Terrazzo groot wit. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Neem gerust contact met ons op via, mail, telefoon of van onze social media kanalen. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


De prijzen zijn dan ook per cm. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Javascript is uitgeschakeld. In deze categorie vindt u diverse bedrukte tricot stoffen. Het is een stof met een fijn draagcomfort en u kan er goed in bewegen.


De verschillende stoffen zijn zowel geschikt voor zomer als winter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts