dinsdag 27 mei 2014

Aanbieding rolhor

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Rolhorren van alle merken op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Specialistisch advies nodig?

Een rolhor voor het raam is bijzonder geschikt voor ramen die zowel naar binnen als naar buiten openen. Deze rolhor bevestig je aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het raam, afhankelijk naar welke kant het raam opent. De beestjes kunnen niet naar.


De rolhor voor deuren s7is een luxe uitgevoerde rolhor. Geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren, montage op het kozijn. In de aanbieding bij de Aldi Plissé-hor voor dakramen met perfecte bewegingseigenschappen.


Zeer stabiele en duurzame aluminium bouwset. Individueel in te korten, geen zichtbare snijkanten.

Traploze positionering van de stof mogelijk. De raamrolhor is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of montagetape en kan zowel aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn gemonteerd worden. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Het luxe oprolsysteem zorgt dat het gaas geleidelijk in de cassette wordt opgerold. De geleiders zijn voorzien van borstels waardoor het gaas goed op zijn plaats blijft en het ongedierte buiten blijft. De Maxx rolhor voor ramen zijn geschikt voor. Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen.


Hordeur schuifpui, magnetische hordeur, horgaas en hordeur plissé. Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen. Koop een deurhor bij GAMMA online. Je kunt een plisse raamhor in elke gewenste stand openen of sluiten, zonder dat de raamhor terug schiet zoals bij een rolhor het geval is.


Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe raamhor kopen. We houden je hier op de hoogte als er een raamhorren aanbieding is of als er speciale acties zijn! Horren voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou.


Kijk snel en profiteer van het voordeel!

Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. ROLHORDEUREN AANBIEDING VOOR U OP MAAT. Het gaas rolt zich hierin op.


De deuropening blijft afgesloten voor hinderlijke insecten. Het rolhor werkt als een rolgordijn en heeft een ingebouwde veer waardoor deze automatisch naar boven rolt wanneer u deze los haalt aan de onderzijde. Kiest u voor softsluiting dan remt het hor zichzelf af waardoor deze zachtjes oprolt.


Een raamhor is de manier om frisse lucht in huis te krijgen en insecten buiten te houden. De raamhorren zijn op verschillende manieren te monteren. Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen, ook wel rolhor genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts