vrijdag 16 mei 2014

Fleece deken 220 x 240

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Op zoek naar een Deken 2x 2cm? Dekens koop je eenvoudig online bij bol.


Draai de verwarming in de slaapkamer niet hoger, maar leg gewoon deze comfortabele fleece deken op uw bed.

Ruime afmetingen om u lekker in te stoppen onder de deken als een heus front tegen de kou. Verkrijgbaar in kleuren: frambozenroze, taupe en hemelsblauw. En uit 1 polyester, 1 katoen fleece deken 220x240. En of fleece deken 220x2vlakte , klassieke of dobby is. Er zijn 1fleece deken 220x2leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Fleece deken , kleuren : Fleece deken. Met dit superzachte en pluizige deken kunt u gezellig en warm knuffelen tijdens de koude herfst- en winterdagen. Ons deken voelt zeer zacht en warm aan en is van superieure kwaliteit.


De voorkant bestaat uit een stijlvol glanzend namaakbont in nerts look.

De achterkant is gemaakt van zachte, warme fleece. Heerlijk zachte plaids en fleece dekens in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Alles is online te bestellen.


Plaid Robin is heerlijk zacht en trendy zwart met wit van kleur Deze plaid heeft een moderne look en is gemaakt van 1 polyester. De afmetingen zijn 130x1cm. Kruip heerlijk weg onder dit lekker warme dekentje op de bank.


Design, Direct Van De Makers. Verzending vanaf €in uur. Koop nu dekens voor uw huis. Relaxdays Beddensprei GRIJS - plaid 2x 2Cm - deken - sprei - gewatteerd - polyester - wasbaar online kopen? Antipluis en antistatisch.


Onze website maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Wassen op 60°, snel droog. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer.


Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Een mooie plaid voor op de bank koop je hier online. Warme dekens nodig voor uw hotel of zorginstelling?


Ten Kate Textiel verkoopt deze in diverse kwaliteiten voor vele toepassingen: van praktische katoenen deken voor de zorg tot zachte fleece deken voor uw hotel.

Wasbaar, of als de hygiĆ«ne belangrijk is, kookbaar. Plaids van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts