donderdag 22 mei 2014

Muursticker coffee

Muursticker coffee

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers. Je krijgt er zeker geen spijt van.


Muursticker coffee

Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond. Deze muursticker met de tekst I Love Coffee in de stijl van koffiebonen is leuk voor thuis in de keuken of voor de koffiehoek op kantoor. Muursticker I Love Coffee. Eigenschappen: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Aan te brengen op een gladde ondergron zoals een gladde muur (glad behang mag ook), een kast of bijvoorbeeld een deur. Zoek je een mooie muursticker met de tekst “But first coffee ”? Deze sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen.


Speciaal voor koffieliefhebbers hebben wij muursticker ‘coffee ’ toegevoegd aan ons assortiment. Het enige waar u op hoeft te letten, is of de muur onder de muursticker vlak en schoon is. Leuk voor in de keuken, kantine of andere locatie waar koffie gedronken of geschonken wordt.


Kies afmeting muursticker Coffee. De sticker wordt geleverd op een volledig vel zodat u de sticker makkelijk kunt opplakken. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.


De sticker is makkelijk aan te brengen aan de hand van de meegeleverde handleiding. Deze muursticker aanbrengen is eenvoudig en kan in één geheel. Hierdoor kun je nog meer en veel beter genieten van de muursticker. Vorige Artikel van Volgende.


Wanneer je liever een andere maat zou willen hebben is dit geen enkel probleem. Stuur ons een bericht met de juiste afmetingen. Onze muurstickers worden gemaakt op bestelling, daardoor kunnen we flexibel inspelen op jouw wensen. Koffie koffie lekker bakkie koffie, ben je liefhebber van een lekker bakje koffie dan kan je de muursticker “Coffee is a hug in a mug” niet missen.


Muursticker coffee

Een leuke muursticker met een decoratie van een hete kopje coffee. Een ideale decoratie voor het keuken. Een simpele maar uniek Illustratie van een van onze coffeestickers collectie. Zo kan je elke dag een kopje koffie drinken met u unieke coffee muursticker voor u ogen. Onze producten worden gemaakt van vinyl.


Voor op de muur in een de slaapkamer, kantoor of gewoon mooi in de woonkamer. Het enige wat vooraf bepaald moet worden, is de plaats waar u de sticker gaat bevestigen. De muursticker met een koffiekopje en een koffievlek, samen met de woorden Coffee Time siert je kale muren en vergroot je ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts