maandag 26 mei 2014

Histor grondverf universeel

Histor grondverf universeel

Bespaar tot wel via kiesproduct. Grondverf tegen de laagste prijzen. Deze multifunctionele grondverf is ook nog eens razendsnel droog (al na een half uur) en geeft roest geen kans. Onze universele grondverf is geschikt voor bijna elke ondergrond.


Histor grondverf universeel

Gratis grondverf bij je lak bestelling! Weet je dus niet precies van wat voor materiaal de ondergrond is die je gaat schilderen? Geschikt voor binnen en buiten. Een mooi begin van een snel eindresultaat. Deze grondverf is vochtreguleren dus ook heel geschikt voor buiten.


Vormt een perfecte eerste hechtingslaag op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal en aluminium. Met een droogtijd van een half uur en overschilderbaar na uur is deze terpetinegedragen grondverf zeer geschikt voor snellere klussen. Sneldrogende witte grondverf voor diverse ondergrondsoorten op basis van een niet verzepend. Met de inhoud van dit blik kan je ongeveer m² gronden. Te gebruiken voor binnen en buiten.


U kunt iedere ondergrond veilig gronden met deze verf, welke ook nog eens sneldrogend is en geschikt voor alle afwerklakken. Bestel × × Vul het te bestellen aantal in. Voor welke kleur grondverf ga jij?


Wanneer je grondverf gebruikt, is het materiaal beter beschermd tegen vuil en komt de afwerkkleur meer tot zijn recht. Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Flexa universele grondverf in de kleur wit is een matte vullende grondverf voor binnen en buitengebruik. Het is tevens geschikt als roestwerende laag.


De grondverf is geschikt voor toepassing op alle ondergronden. Flexa grondverf in de kleur wit is de basis grondverf voor afwerking met Flexa watergedragen lak. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Histor , Flexa, Alabastine en Sikkens. Roestwerende grondverf voor bijna elke ondergrond. Gewone’ grondverf blijft niet goed zitten op kunststof. Gebruik altijd een grondverf speciaal voor MDF. Uitvoering sneldrogende witte grondverf voor diverse ondergrondsoorten op basis van een niet verzepend bindmiddel.


Het zorgt voor een perfecte duurzame basis om verschillende soorten ondergronden af te lakken. Eerste laag ter verbetering van de hechting op hout, hard pvc, glasvezelversterkt polyester, zink, verzinkt staal, aluminium. Kunststof is glad materiaal, waardoor ‘gewone’ grondverf er niet goed op blijft zitten.


Speciaal voor kunststof en andere gladde ondergronden hebben we een grondverf ontwikkeld die wél perfect hecht en de optimale basis vormt voor een mooi resultaat. Na het gronden kun je zonder problemen overschilderen met alkyd- en acryllak. PERFECT BASE GRONDVERF UNIVERSEEL histor perfect base grondverf universeel is een grondverf voor diverse ondergronden binnen en buiten op basis van gemodificeerd niet verzepend alkydhars.


Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge. Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts