dinsdag 20 mei 2014

Edox horloges aanbieding

Besteld voor 23:= vandaag verstuurd. Grote collectie horloges op voorraad. Retourneer binnen dagen. Voordelige horloges van topmerken. Erkend merkdealer horloges.

Herenhorloges van top merken. Het beste aanbod kinderhorloges. Topmerken voor jong en oud. Horloges voor dames en heren. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke.


Meer dan 5horlogemakers produceren de uurwerken. Elk horloge werd met de hand samengesteld! Edox heeft veel technisch patenten en innovaties van de hoogste kwaliteit, welke worden toegepast bij de uitgebreide collectie horloges.

De uitgebreide collectie bestaat uit de platste horloges ter wereld tot de super waterdichte chronografen. Koop en verkoop edox horloge eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Zelfs voor de meest veeleisende activiteiten: of het nu boven of onder het wateroppervlak , in het eeuwige ijs of zelfs op gloeiende woestijnzand , geen timing instrument van Edox zou het af laten weten.


Edox staat voor “het uur” in het oude Grieks. Edox is verkrijgbaar bij de betere juwelierszaken in Nederland. Inmiddels is Edox een groot moeder bedrijf waar horloges van verschillende merken worden ontworpen en afgevaardigd. Korte tijd later vroeg Rüefli patent aan voor de merknaam Edox en de zandloper als logo. De naam komt van het Oudgriekse woord voor tijdmeting.


Met witte leren ban stalen kast, atm. PVD coating, uitgevoerd in Rosé kleur. Heeft een krasvrij saffier glas. Het horloge is gemaakt in Zwitserlan u ontvangt het in een luxe.


Specialistisch advies nodig? Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. De EDOX horloges : Zwitserse kwaliteit in een moderne, sportieve of klassieke vormgeving.

Profiteer nu van de EDOX aanbieding ! Puristisch, oog voor elegant detail, gecombineerd met een zeer hoge kwaliteit. Dit zijn de eigenschappen van the world’s slimmest calendar watch. Hij besefte al snel dat het eerbiedwaardige zakhorloge zijn plaats zou gaan kwijtraken aan het meer praktische polshorloge. Edox was de eerste horlogefabrikant ter wereld die zich volledig op de fabricage van polshorloges richtte.


Na de Tweede Wereldoorlog nam de vraag naar Edox - horloges sprongsgewijs toe. Edox horloges Zwitserse horloges van Edox Watches. Edox heeft een brede collectie horloges voor iedere gelegenhei waaronder chique, klassieke en sportieve horloges. EDOX HORLOGES Edox beschikt over een mooie, stijlvolle Swiss made collectie. Deze mechanische Zwitserse horloges zijn toekomstige horloge erfstukken die bewonderd en gekoesterd worden.


Limited editions van top horlogemerken zoals Omega en Edox hebben een kenmerkend horloge ontwerp met veel persoonlijkhei die alle kenmerken vertonen van een fascinerend horloge , welke elegant is en mooi afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts