maandag 19 mei 2014

Paleis van versailles

Paleis van versailles

Nu Uw Groot Trianon Versailles Bezoek Plannen. Haal het beste uit je sightseeing! Jouw officiële ticket retailer! Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Les styles les plus convoités signés Vans. Commandez dès maintenant sur YOOX! Schilderij van Pierre Patel.


Omdat het aantal mensen dat bij de koning in de buurt moest en wilde zijn nog altijd toenam, was er al snel opnieuw een uitbreiding van het paleis nodig. Het paleis van Versailles was ooit een jachthuis en daarna woning van de koningen van Frankrijk. Achter het paleis zijn de prachtige tuinen van Versailles.


Paleis van versailles

De tuin werd in de 17e eeuw aangelegd door de landschapsarchitect André le Nôtre, die een toonbeeld van de ideale Franse formele tuin creëerde. De tuin is aangelegd met een geometrisch patroon van paden, struiken, bloemperken en bomen. Plan zorgvuldig wat u wilt ziet, omdat zelfs een hele dag niet genoeg is. Een groot deel van het paleis is alleen toegankelijk tijdens rondleidingen.


Geschiedenis van het Kasteel van Versailles. De meeste mensen zullen wel een beetje bekend zijn met de geschiedenis van het paleis van Versailles , denk ik. Maar laten we eerst even beginnen met de echte term.


In het Frans heet het Chateau du Versailles , oftewel “Kasteel van Versailles ”. Van het paleis van Versailles wordt wel gezegd dat het in de tijd van de Zonnekoning zijn eigen parfum had. Eind 17e eeuw kwam een walm van urine, reukwater en zweet de bezoekers tegemoet, af en toe met een beetje poep vermengd. Wie niet meer wist waar hij was, hoefde alleen maar even diep in te ademen.


Het Kasteel van Versailles is een kasteel in het buurtschap Versailles in Frankrijk, dichtbij Parijs. In het begin van de zeventiende eeuw was het nog een klein jachtslot, amper een tachtig jaar later was het veranderd in het grootste paleis ter wereld waaruit Lodewijk XIV Frankrijk regeerden. Het kasteel heet in het Frans Château de Versailles. Het nageslacht kan in de voorgevel van Versailles een stijlkaart van de Franse bouwkunst zien. De kenmerkende bouwstijl van de vroege 17e eeuw, de late 17e eeuw en die van het midden van de 18e eeuw zien we, dankzij de beslissing van de Zonnekoning om de kern van het oude kasteel te bewaren, op de gevels langs het erehof naast elkaar.


Trouvez la perle rare en promotion : découvrez tous les modèles Vans sur YOOX! Finde jetzt Reisende, die auch nach Versailles wollen. Jetzt Fahrt auf BlaBlaCar buchen oder anbieten. Book Priority Access With Audio Guide, No Print Required. De paleizen en tuinen van Versailles.


Naast het kasteel van Versailles bevinden zich ook nog twee kleinere paleizen , een boerderij, een kanaal en verschillende tuinen. Saskia heeft het paleis een keer van buiten gezien, maar was nog nooit binnen geweest. The Palace of Versailles presents many operas, concerts, gala evening and ballets in some of its exceptional sites as the Royal Opera and the Royal Chapel. Denk daarbij aan de Vrede van Versailles en de proclamatie van het Duitse Keizerrijk. Zijn bekendheid dankt Versailles aan het paleis van Versailles , maar daarnaast zijn ook de kathedraal en de Eglise Notre Dame in Versailles een bezichtiging waard.


Paleis van versailles

Paleis van Versailles , wat is het? Bij Versailles tref je ook de Paris Expo Port de Versailles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts