woensdag 21 mei 2014

Badrek boek

Bestel simpel en snel jouw Badrekje. Vind badkameraccessoires online. Badkameraccessoires online. Altijd de beste deal voor jou. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Daar hoort een wijntje of een goed boek bij.


Dat moet je wel van je af kunnen zetten of leggen: een badrek , ook wel badplank genoem biedt uitkomst. Doordat je deze over beide badranden heen plaatst hoef je je geen zorgen te maken dat je boek nat wordt of telefoon in het water valt. Het rek hang je over de rand van je bad. Op het rek is ruimte voor je zeep en washandje maar ook voor twee glazen en een boek of bijvoorbeeld je tablet.


Met dit badrek kunt u nu gemakkelijk een boek , drinken of eten mee in bad nemen, zodat u heerlijk kunt ontspannen. Dankzij de uitsparingen aan de zijkanten kan de plank niet snel verschuiven. Een handig badrekje voor in bad Badmatten. Zo ook de badrekjes, welke u eenvoudig kunt plaatsen op beide badranden. Eindelijk ruimte voor uw flacons, spons maar ook uw boek ! Kijk snel verder in het online aanbod en bestel uw badrek eenvoudig online.


Het Saniclass B badrek kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zet er bijvoorbeeld uw telefoon op om een film te kijken of uw boek om lekker te lezen. Naast uw telefoon of boek is er dan ook nog plek voor een glas wijn. Gaat u vaak met uw partner in bad?


U kunt eenvoudig meerdere glazen kwijt op het badrek. Een ontspannend bad na een lange dag wordt nu nóg fijner met dit luxe badrekje. Heerlijk ontspannen in bad met een luxe badrekje. Neem een drankje en een boek of tablet mee in bad en voeg daar eventueel nog een kaarsje aan toe om optimaal te genieten van jouw verdiende warme bad!


Verander je badkamer met deze accessoire in een mini-spa. Met dit mooie badrek van Umbra heb je alles bij de hand. Het badrek is uitschuifbaar tot een maximum van cm. Ideaal voor het plaatsen van je boek tablet wijnglas lekkere hapjes je kunt het zo gek niet bedenken.


Zo ga je echt relaxed in bad. Het fraaie badrek van Umbra is gemaakt van het milieuvriendelijke bamboehout en eenvoudig te reinigen. Voor je glas wijn is er een handige uitsparing gemaakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om omvallende glazen. Ook de speciale boekenhouder is een geweldige luxe, hij zorgt ervoor dat je roman op precies de juiste bladzijde blijft.


Een badbrug is een plankje dat je over je bad heen kunt hangen. Hierop kun je zeep en washand kwijt. Houd je ervan een boek in bad te lezen? Kies dan een badbrug waar een lessenaar op kan worden uitgeklapt. Op deze hoef je niet met natte handen je boek hoog te houden en kun je pas echt genieten van een ontspannen badmoment.


Badrek boek

Voortaan neem jij een heerlijk warm bad met dit handige badrekje. Er is niks lekkerder dan een warm bad na een lange dag. Het liefst relax je in een bad met een boek , maar dat is niet altijd even makkelijk.


Met dit handige Luxe Badrekje heb je een goed boek , een romantisch kaarsje en een heerlijke glaasje champagne erbij. Geniet optimaal van het badderen met dit bamboe badrekje. En een uitsparing waar je een lekker glas wijn in kunt zetten.


Badrekje voor twee Stap in een warm ba neem een boek of wat te drinken mee en kom helemaal tot rust. Met dit rekje blijft alles droog en raak je geen spullen meer kwijt in bad. Er is zelfs ruimte voor twee glazen en een kaars, ideaal als je samen in bad wilt en een romantische sfeer wilt creëren.


Nu nog een goed boek , een gezellig kaarsje en een lekker glaasje bubbels erbij, en je avond kan niet meer stuk. Maar oeps, je boek wordt helemaal nat op de badrand. En met je boek , dat zo veel plaats inneemt, heb je geen ruimt meer om dat kaarsje en glaasje veilig neer te zetten!


Badrek boek

De Bath Caddy is jouw persoonlijke badbutler! Koop en verkoop badrekje eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Out of the Blue badrek met boek of tabletstandaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts