dinsdag 27 mei 2014

Standaard urn

Bij ons vindt u een passend gedenkteken. Bekijk hier de mogelijkheden. Qua prijs is de standaard urn de gunstigste keuze, die vindt u op deze pagina.


Deze standaard urnen zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. De mogelijkheden voor voor speciale urnen zijn zeer ruim, zie onze keramieken urnen, stalen urnen en ook biologisch afbreekbare urnen.

Kom gerust bij ons langs om te kijken. Net zoals URL, zijn alle URN ’s een specifieke vorm van URI’s. Deze urn is in kleur naar wens te bestellen.


Dit kan geheel in een kleur zijn, maar ook overlopend met twee verschillende kleuren. Mooie keramiek urn met reliëf van poes in de wand Inhoud liter. De kleur kan afwijken van de foto.


Er kunnen kleine (kleur)verschillen zijn met de afbeeldingen of aankopen die u eerder heeft ontvangen.

Een zilverkleurige of goudkleurige standaard om een mini urn in te plaatsen. De asbus is de urn waarin het crematorium de as van uw dierbare opbergt. Na de wettelijke termijn van een maand in Nederland mag de asbus meegenomen worden. Ook speelt de materiaalkeuze een rol in de prijs. Brons is bijvoorbeeld als grondstof duurder dan metaal.


Hiernaast kan een urn beschilderd worden, geplaatst op een urnensokkel voor in de tuin of in een urnenmonument op een begraafplaats. Hieronder vindt u ons aanbod standaard as urnen. Basis urn met enkel kruis. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment van de mooiste assieraden, vingerafdruksieraden, urnen en overige gedenkartikelen.


Fotolijst met urn in standaard. Standaard voor hart urn of keepsake. Het kan ook als gedenkidee worden geschonken. Een mooie standaard van RVS waar je een urn op kan zetten.


Dit geeft een rustige, klasieke uitstraling. Indien u zelf niet weer naar het crematorium wilt, kunt u bijvoorbeeld uw uitvaartbegeleider machtigen om de ‘ standaard’ urn af te halen.

KV Mechelen heeft de fan die zich schuldig maakte aan racisme tegenover Charleroi-speler Marco Ilaimaharitra zelf een stadionverbod van zeventien maanden opgelegd. De standaard is geschikt voor harten mini urnen 0. Het standaardje is optioneel en kunt u als los artikel erbij bestellen. Het hartjes urn is een geliefd artikel onder de mini urnen en is direct leverbaar. Subtiel vormgegeven hartjes urn.


Symbool voor de oneindige liefde die jullie met elkaar delen. Maar er zijn ook heel veel speciale modellen, van apart materiaal. Er zijn standaard urnen waar je uit kunt kiezen.


Of bijvoorbeeld een model dat is ontworpen door een kunstenaar. Ook kun je samen met een kunstenaar een ontwerp maken, zodat je een unieke en persoonlijke urn hebt. Op de urn kunnen meestal ook teksten worden aangebracht. Dit type urn is van een materiaal gemaakt dat biologisch afbreekbaar is.


U vindt in onze collectie meerdere ecologische urnen die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Een gemeenschappelijke reden is om uit te spreiden de geliefde iemands as op een bepaalde locatie. Een dergelijke urn was van keramiek en had een typerende vorm.


De urn zelf vullen of laten vullen. Toen andere volkeren arriveerden, werd begraven meer gebruikelijk, en dit is in Europa zo gebleven tot in de tweede helft van de 20e eeuw, toen geleidelijk aan ook crematie weer mogelijk werd. Daarbij kwam ook de urn weer in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts