woensdag 28 mei 2014

Plakfolie traanplaat

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Met traanplaat folie geef je kasten en wanden een mooie industriële look! Het traanplaten folie wordt ook veel gebruikt voor scooter en auto tuning. Er zit mooi reliëf op dit traanplaat plakfolie , waardoor het nét echt lijkt.


Het zelfklevende traanplaat folie kun je overal op plakken, zolang de ondergrond maar gla vlak en vetvrij is.

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Stoer en industrieel traanplaat folie met echt reliëf! Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten. De lengte mag je zelf kiezen.


Voordelig plakfolie traanplaat. Eenvoudig plakfolie bestellen vanaf 10cm. Het plakfolie is zelfklevend en kan later probleemloos zonder resten worden verwijderd.

Bij het plakken raden wij aan maar een deel van het rugpapier te verwijderen, de folie te plaatsen en vanuit het midden de luchtbellen uit het oppervlak te drukken. Gebruik simpelweg traanplaat decoratiefolie voor een nieuwe, stoere look. Zo hoef je geen nieuwe items aan te schaffen en bespaar je hiermee hoge kosten. Vind je traanplaat veel te grof en mag het wel iets subtieler?


Ga dan voor barok plakfolie of neem eens een kijkje bij het plakfolie hout. Hip plakfolie met bloemen, ruitjes of stippen. Plakplastic voor kinderen of met speciale structuren in graniet, hout of marmer. Je kunt je huis, winkelpand of kantoor dus eenvoudig decoreren met dit leuke plakfolie ! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een rol van dit plakfolie bevat 1meter, is centimeter breed en kost slechts € 963. Dat betekent dat je € 1korting krijgt! Verander een kastdeur, balie of winkelstelling voor weinig geld in een mooie duurzame metaallook met een kleeffolie.


Deze kan variëren van 50cm tot een hele rol zelfklevend folie van 10m. Met de traptrede traanplaat voorziet u uw trap van een stevige en betrouwbare trapmat. De aluminium traptrede is voorzien van een stevig traanplaatmotief met optimale grip.


De mat heeft een robuuste uitstraling, waarmee u uw trap een geheel eigen.

Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een nieuw interieur hoeft niet duur te zijn! Met gebruik van plakplastic beperkt u de kosten, dit product is breed inzetbaar. Door kleine aanpassingen te doen verkrijgt u vaak al een vernieuwde sfeer in huis.


Laat je creativiteit de vrije loop! Traanplaat relief glans plakfolie Patifix. Met het zelfklevende decoratiefolie van d-c-fix is.


De plakfolies bij KARWEI zijn hip en trendy en zorgen voor een persoonlijke touch in jouw huishouden. Zo zorg je voor minder inkijk, maar belemmer je tegelijkertijd de lichtinval niet. Ideaal als je grote ramen hebt of een voordeur met veel glas hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts