vrijdag 23 mei 2014

Riverdale klok wit

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Haal vandaag nog die klokken in huis. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ruim assortiment online bestellen! De moderne klokken met een luxe uitstraling passen goed in een modern interieur. In onze webshop vind je een variatie aan formaten, hoewel wij vinden dat een klok groots aanwezig mag zijn!


Deze riverdale klok newbridge is nog steeds een echte hardloper bij riverdale. Wees altijd bij de tijd met de riverdale newbridge. Dat is ook niet zo gek, want deze elegante en tijdloze klok past in elk interieur.

Deze klok is in het zwart en in het wit verkrijgbaar. U kunt daarnaast ook kiezen uit enkele afmetingen. Zo heeft u keuze uit een diameter van 40cm, 70cm en 102cm.


Doordat deze klok een grote diameter heeft is dit een echte eyecatcher aan de wand. Kies uit producten vanaf € 399. Vind items binnen jouw budget. Ons eigen karakter komt terug in alle items voor jouw interieur.


Witte klokken zijn de ideale oplossing om rust te creëren en zijn perfect voor een net iets te drukke muur, zo kun je een witte klok bijna. De wandklok kan daardoor met vele interieurstijlen gecombineerd worden. Helaas loop deze mooie riverdale klok niet op tijd.


Gratis verzending binnen Nederland. Met een nieuwe batterij doet hij het een tijdje goed maar gaat na verloop van. Vergelijk riverdale klokken. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Het open metalen frame, met daarin de Romeinse cijfers zorgenervoor dat deze klok op iedere achtergrond past.

Door het extra grote formaat van deze klok is dit een eyecatcher voor aan de muur. Doorsnede 70cm, gratis verzending in Nederland. De klok is niet echt wit meer. Klokken tegen lage prijzen. Nooit meer te laat komen want deze klok , daar kijk je niet omheen!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Daar is weer een nieuwe dag. In een brocante woonkamer of strakke keuken. Met een diameter van centimeter lees je de tijd duidelijk af. Geen smoesjes dus wanneer je weer eens te laat komt. Want aan de klok ligt het niet.


Met een grote klok kun je een echt statement neerzetten! Zorg dus dat jij altijd bij de tijd bent en kies een fijne klok die past bij jouw interieur en stijl. Tip van onze stylist: hang meerdere klokken bij elkaar met de tijden op verschillende plaatsen in de wereld.


Bestel hier klokken online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts