woensdag 21 mei 2014

Gietijzeren ramen te koop

Upload je eigen foto of logo. Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Op onze website vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte gietijzeren stalramen.


Nieuw binnen ons assortiment zijn de authentieke dakramen.

Een prachtige serie dakramen zoals we die vroeger hadden, nieuw gemaakt conform onze huidige eisen en wensen op het gebied van bijvoorbeeld isolatie en dubbel glas. Vier prachtige getoogde gietijzeren stalramen, één kan open! Van één van de ramen kunnen de. Bekijk alles met gietijzeren ramen ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Ramen kunnen open en dicht ge Gebruikt Ophalen Bieden oct. Gietijzeren (stal) ramen klassiek. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op Accepteren hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.


Ongeveer hiervan zijn vensters, zijn schermen, trellis en poorten, en zijn deuren.

Een brede verscheidenheid aan gietijzeren ramen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals toegangsdeuren. Ook kunt u kiezen uit staal, aluminiumlegering en plastic gietijzeren ramen. En uit magnetische scherm gietijzeren ramen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor ramen te koop. Hoog Een beller is sneller,Voor. Auvergne en stenen troggen, te koop bij briekantiek. Kijk hieronder voor vergelijkbare. TE KOOP : Twee stuks zeer mooie vaks gietijzeren stalramen.


Het betreft hier twee gedeeltelijk te openen (bovenste ruitjes) getoogde gietijzeren stalramen, van zeer zware en goede kwaliteit. Afmetingen: hoogte midden cm. Een hobby, het verzamelen van gietijzeren ramen , heeft hiertoe geleid. De heer Gersjes heeft dan inmiddels een groot aantal antieke gietijzeren ramen verzameld en besluit zich toe te leggen op de productie en verkoop van diverse modellen.


Wij hebben nog gietijzeren stalramen te koop. Vind de beste selectie gietijzeren ramen en deuren fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzeren ramen en deuren voor de dutch luidspreker. Te koop meerdere oude stalramen.


More information Find this Pin and more on Briekantiek. Een mooi gietijzeren raam voor in de stal of in een garage of een renovatie. Ook heel mooi als doorkijk in een tuinmuur.


De ramen zijn op wens meervoudig leverbaar en zijn eenvoudig van verschillende glassoorten te voorzien.

Wij kunnen u op wens verschillende soorten leveren. Beton tegels van berging 3) Aluminium ramen 4) Graniet tegels 5) Inboedel te koop 6) WC met WC bril.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts