maandag 5 mei 2014

Set fotolijsten

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Koop je Sets nu bij Lucardi. Bekijk de nieuwe collectie van Set online bij de Bijenkorf.


We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.


Een prachtige set houten fotolijsten voor je eigen collage. Deze set bestaat uit: maal 40x50cm maal 30x40cm Totaal lijsten inclusief hoogwaardig glas. De geintegreerde en voorgemonteerde ophangbeugels garanderen een eenvoudige montage aan te muur. Je kunt deze lijsten gebruiken voor een persoonlijke vormgeving in je woonkamer.


Set fotolijsten

Met deze set fotolijsten maak je een prachtige fotowand. De lijsten zijn zwart en hebben verschillende maten voor een speels effect. Een fotomuur van verschillende fotolijsten vind je bij Lijstentoko.


Houten fotolijsten als fotowan voordelig en snel met gratis verzending! Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Specialistisch advies nodig?


Set fotolijsten

Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk ons gehele kindermode assortiment online.


Set fotolijsten met sfeerhaard. Creëer sfeer met deze set spiegelfotolijsten met een sfeerhaard. Deze set fotolijsten met sfeerhaard staat prachtig boven de bank of eettafel. Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het ophangen boven je kookeiland of op een vrije ruimte in je woonkamer. De afbeeldingen zijn niet inbegrepen bij deze fotolijsten.


Bent u op zoek naar originele collage fotolijsten , dan kunnen wij u onder andere 3D collage fotolijstaanbieden. Fotolijst collage bijzonder en stijlvol. Dit zijn in het oog springende constructies van of meer fotolijsten aan elkaar die een ruimtelijk effect geven. Mooi set van twee fotolijsten van Hübsch voor aan de wand. Dit is een leuke manier om de tekeningen van jouw kind te presenteren!


Wel zo prettig natuurlijk als je jouw keuze moet maken uit zo’n ruim assortiment. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een drieluik fotolijst kun je deze herinneringen af en toe nog eens herbeleven. De set van fotolijsten komt naar u toe in verschillende designs.


Set fotolijsten

De mooie voorwerpen zijn van messing vervaardigd en met de hand van een mooie antiekzilveren afwerking voorzien. Onze tip: gebruik de set als originele cadeauhangers, plaatsbordjes of boomversiering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts