dinsdag 20 mei 2014

Muursticker kroon

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.


Muursticker van een kroon met eigen tekst of naam.

Leuk voor op een kinderkamer of als meubelsticker. Geweldige nieuwe muurstickers van de kroon ! Met deze stickers bent u in staat uw zoon of dochter tot een prinses of prins om te toveren en tegelijkertijd de muren in hun kamer een geheel nieuwe uitstraling te geven! Decoreer un voordelig en snel met decoratie stickers! Dan is muursticker ‘kroon met naam’ zeker iets voor u. Deze muurdecoratie is perfect voor kleine prinsesjes en wordt volledig gepersonaliseerd.


Zo kunt u niet alleen de kleur van de sticker kiezen, maar kunt u ook de naam van uw dochter onder de sticker laten zetten.

Vorige Artikel van Volgende. Inclusief eigen babynaam of kindnaam. Deze muursticker is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Maak de prinsessenkamer compleet met deze mooie muursticker.


Ondergrond en aanbreng informatie muursticker prinsessen kroon met naam. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit.


Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. Verzending vanaf €in uur. Voelt jou dochter zich als een koningin of een prinses, dan is deze muursticker helemaal te gek voor in haar kinderkamer.


Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen. Neemt u hiervoor contact met ons op. Maak er een persoonlijke muursticker van door de naam van je favoriete voetbalclub te plaatsen in de kroon.


De muursticker kan op vrijwel iedere vlakke ondergrond geplakt worden.

Je bepaalt zelf in welke kleur of afmeting je de muursticker wilt ontvangen. Of je kunt een sjabloon voor een ruwere ondergrond bestellen, die je dan zelf dient in te schilderen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Premium kwaliteit 1 hoge kwaliteit muurstickers gemaakt van PVC. In plaats van hartjes in de kroon kun je ook kiezen voor sterren. Deze interieursticker is gesneden uit viniel, waardoor alleen het patroon zelf op de muur wordt geplakt zonder randen rondom het ontwerp.


De stickers zijn al gesneden. Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en hebben een supper matte finish. Verwijder de sticker van de achtergrond. Snelle levering, hoge kwaliteit stickers. Een leuke naamsticker met een kroon.


De meisjesuitvoering komt met hartjes, bij jongens worden er sterretjes in de kroon gemaakt. Een originele muurdecoratie voor bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer. Prachtige wanddecoratie voor uw woning! Bent u een grote fan van de middeleeuwen?


Of vindt u deze koninklijke illustratie simpelweg indrukwekkend? Daarnaast zijn muurstickers toepasselijk voor iedere ruimte in huis zoals de woonkamer, slaapkamer of babykamer. Kortom, muurstickers geven meer kleur aan uw woonsituatie. Hoe vindt u de juiste muursticker ? Bij ons vindt u leuke muurstickers voor de kinderkamer en babykamer.


Wij hebben een breed assortiment kleurrijke bomen en takken met of zonder uiltjes, aapjes en andere dieren. Ook leuk zijn onze groeimeter muurstickers. Een speelse manier om de groei van uw kindje bij te houden.


Tevens hebben wij een aantal mooie en lieve tekst muurstickers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts