donderdag 22 mei 2014

Meubelfabriek groningen

Alle vacatures in Groningen. Doel van de website is dan ook in de eerste plaats om alle relevante informatie en documentatie te verzamelen over de persoon J. LoodsXL is een meubelfabriek voor steigerhouten meubelen in Groningen. Een echt familiebedrijf waar we hard werken voor onze klanten.


Meubelfabriek Nederland in Groningen vinden met Rijksmonumenten.

Voor GGZ Lentis in Groningen hebben wij via een projectinrichter speciaal ontworpen meubels gemaakt en geleverd aan deze zorggroep. Zoekt u ook specifieke zorgmeubels met échte sfeer zodat uw cliënten of zorgbewoners zich echt thuis voelen neem dan contact met ons op. Bezoek onze showroom waar tal van FeicoJr. Westra zijn unieke tafel ontwerpen staan opgesteld naast een brede collectie leren stoelen. De tafels en kasten zijn vaak een echte blikvanger in zakelijke interieurs.


Het valt niet aan te nemen dat er rond die tijd toevallig nog een andere stagiair in Amsterdam actief was, die enige tijd later in de stad Groningen een meubelfabriek begon. We willen graag dat jij je thuis voelt in jouw eigen woning en daar helpen we graag een handje bij. In de winkel in Groningen en online vind je onze uitgebreide betaalbaar design collectie voor iedere woonstijl.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, we zijn dol enthousiast over ons vakgebied en willen je er alles over vertellen. Onze fabriek in Groningen. Wij hebben daar ook de klantenservice en onze ontwerpstudio. Daardoor zijn de lijnen tussen onze meubelmakers en de klantenservice erg kort en kunnen we snel schakelen.


Bij eventuele vragen kunnen wij snel reageren en. Scherer Gevoel Voor Slapen. Voor de beste meubelafwerking in de regio Groningen moet u bij Meubelspuiterij Harry Buiter zijn. Tevens logen wij ook meubelen.


Welkom op de site van Timmer- en meubelfabriek Excelsior. Voor op maat gesneden houten produkten bent u bij ons aan het juiste adres. Het massief Frans eiken schaven en verlijmen we in eigen meubelfabriek in Friesland hierdoor is kwaliteit gegarandeerd.


De massief eiken ronde bladen zijn 4cm dik. U kunt kiezen uit nieuw eiken, deze bladen worden geschuurd met onze nieuwe breedbandschuurmachine tot vlakke tafelbladen. Niet alleen met zijn collectie en presentatie – die is altijd al uitzonderlijk – maar vooral met de prijskaartjes.


Nergens discreet weggemoffelde miniatuur-labeltjes.

Bij SteigerhoutTrend uit Groningen vind je de mooiste steigerhouten meubelen. SteigerhoutTrend is onderdeel van LoodsXL één van de grootste online spelers in Nederland en België op het gebied van (maatwerk) steigerhouten meubelen. Neem een kijkje in onze fabriek en koop online: bit.


De fabriek werd ook wel “Huizinga” genoem naar de eigenaar J. Het schijnt dat Huizinga bepaald geen prettige man was. Bij meubelfabriek Harryvan aan de Korenmolendreef in Slochteren is zaterdag aan het eind van de middag korte tijd brand geweest. OOK LEVERBAAR ALS - EN ZITS BANK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts