vrijdag 2 mei 2014

Gaskast voor buiten

Voor dit segment worden rotorgasmeters en turbinegasmeters toegepast. Behuizing van de gasmeter Een gasmeter dient te worden ondergebracht in een speciale behuizing. In een bebouwde omgeving is dit vaak een gecombineerde meterkast. Wanneer een bouwkundig object niet voorhanden is wordt een gaskast ofwel gasmeterkast toegepast.


Kleinverbruik zijn in het algemeen aansluitingen voor consumenten en klein- en middenzakelijke doeleinden. Bij elektriciteit zijn dit aansluitingen met een capaciteit van maximaal 3x80A en bij gasaansluitingen tot en met G25.

Grootverbruik zijn grootzakelijke aansluitingen en komen alleen voor bij grote (vaak) industriële toepassingen. Bij Zador passen we RVS tevens toe voor buitenkasten. Voor uiteenlopende branches worden buitenkasten gebruikt. Deze objecten worden in veel gevallen op straat geplaatst. Daarom worden ze blootgesteld aan weersinvloeden, waar de buitenkasten tegen bestand moeten zijn.


De (aangesloten) fles dient in een van de woonruimte afgesloten gaskast geplaatst te worden. In Duitsland is verplicht een opening van ca 1cmop de laagste plek aan te brengen die eventueel lek-gas naar buiten laat lopen. Voor de waarborging van een betrouwbaar gasnetwerk levert Avedko een verscheidenheid aan gaskasten , zowel in uitvoering als maatvoering.

Om gasstations optimaal te beschermen is een gaskast van groot belang. Avedko ontwikkelt en produceert roestvast stalen gaskasten in eigen huis. Onze nieuwe gasmeter komt buiten aan de muur te hangen. Wat voor materialen kan ik daar het beste voor gebruiken en hoe zorg ik ervoor dat het binnen echt droog blijft?


En moet ik nog ergens anders op letten? Door deze eisen wordt de gasmeter veilig ondergebracht. Geschikt voor vrijwel elke type installatie. STRAATkast = zeer ruim assortiment.


Vaak direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn zonet gestart met onze bouw, en onze gasmeter komt ook buiten in een kastje. Reden hiervan is, dat volgens hun regeltjes de gasmeter maximaal meter uit een buitengevel mag staan, en onze techinsche ruimte (berging) ligt langs alle kanten meer dan meter van een zijgevel. Roestvaststalen gaskast inclusief fundatie voor in de buiten ruimte. Deze buitenkast is geschikt voor gasmeter Gen direct uit voorraad leverbaar.


Voor flats en appartementen (hoogbouw) gelden aangepaste richtlijnen omdat daar extra leidingen in de meterkast zitten. Denk aan kantoren, scholen, winkels, ziekenhuizen et cetera. Uw energieaansluiting buiten Meestal zit de aansluiting inclusief de meetinstallatie in een woning of bedrijfspand.


Dan plaatst Liander de aansluiting en de meetinstallatie buiten.

In dat geval moet u zelf zorgen voor een kast waarin de aansluiting en de meter veilig zijn. Een straatkast is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld als behuizing voor verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken. Wij leveren de straatkasten zowel in serie als in enkele stuks.


Het gehele traject voor uw RVS kasten op maat hebben wij in eigen hand. Dit heeft voor u verschillende voordelen. Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko.


Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts