maandag 8 februari 2016

Coolfit rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Deze prachtige outdoor rolgordijnen bieden voor elke situatie een oplossing. Ideaal tegen laaghangende zon. Verkrijgbaar in verschillende formaten en meerdere kleuren, dit is de kleur antraciet. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een terras, serre, balkon, pergola of overkapping.


Het rolgordijn beschermt u tegen de laagstaande zon in de vroege en late uren en zorgt daarbij voor extra privacy en beschutting. Door de moderne vormgeving van het rolgordijn werkt het gordijn tevens als een stijlvolle. U kunt de rolgordijnen het hele jaar buiten laten hangen.


De stof van het gordijn is wat grover geweven zodat u er wel doorheen kunt blijven kijken en toch beschermd wordt tegen de zon.

Hoogwaardige producten en tot UV bescherming. Coolfit rolgordijn antraciet. Handige Rolgordijnen kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 9producten vanaf € 100.


Het rolgordijn is eenvoudig omhoog en omlaag te draaien waardoor je perfect kunt inspelen op de stand van de zon. Zorgt tevens voor beschutting en privacy. U zoekt een handig product voor meer schaduw in een zijwand van uw overkapping of veranda?


Dit rolgordijn is uitermate geschikt om te gebruiken wanneer u last heeft van laagstaande zon of wat privacy wil creëren. Daarnaast geeft het rolgordijn privacy op de momenten dat u dat wilt. En zorgen de rolgordijnen voor beschutting als de temperaturen lager worden. Trendy en functioneel kunnen makkelijk samen en met het makkelijke ophangsysteem kan je in elk tuin of op elk balkon het ideale schaduwplekje creëren. De rolgordijnen passen uitstekend bij de harmonicadoeken of schaduwdoeken.


Selecteer hieronder welke afmeting je. De bediening van het rolgordijn kan zowel links als rechts geplaatst worden. Tevens kan het rolgordijn zowel “in de dag” als “op de dag” gemonteerd worden.


Dan doet u het rolgordijn omlaag.

Ook zorgt het voor beschutting en privacy. Vergkrijbaar in verschillende kleuren en verschillende maten! Het Nesling schaduwdoek zorgt ervoor dat u zomers heerlijk in de schaduw kunt zitten. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Deze doeken creëren een aangename schaduw, waar u die ook maar wenst. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De doeken zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens functioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts