maandag 8 februari 2016

Essenza bedsprei

Essenza bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Want wat is er behaaglijker dan onder een dekbed én een bedsprei liggen tijdens de frisse nachten? Binnen no time heb je het warm.


Onze spreien zijn er in vele kleuren en met beeldschone dessins. Van welk merk je ook een sprei koopt, succes gegarandeerd! Bestel jouw favoriet gemakkelijk online.


Een bedsprei valt vaak een groot stuk over het matras heen, soms wel tot de. Vooral de pioenroos is hierin favoriet en komt in veelvoud prominent naar voren. Het is werkelijk een plaatje om te zien! Essenza Spreien koop je eenvoudig online bij bol.


Essenza bedsprei

De tijk is gemaakt van 1 zachte twill katoen en de sprei is gevuld met 1 polyester. De sprei heeft een rijke donkerblauwe kleur: dé trendkleur van dit seizoen. Door deze kleur, het doorgestikte paisley patroon en de mooie glans heeft de bedsprei een chique uitstraling. De sprei zal daarnaast ook mooi op je bed liggen, omdat deze is gemaakt van 1 polyester.


Kies uit 6producten vanaf € 80. De sprei is voorzien van een structuur in een sierlijk patroon, dat doordrukt in de gladde achterzijde. Dit bedsprei heeft een mooie diepe rode kleur, is erg zacht en grof geweven struktuur. Een duidelijk minpuntje is het pluist nogal, ook na een keer wassen.


Geeft tijdens wassen niet of nauwelijks kleur af. De voorkant is van zacht roze gewassen katoen velvet, de achterzijde heeft een donkerdere roze kleur. Bekijk het volledige aanbod online! Ontdek het uitgebreide assortiment.


Gratis bezorging en retour. Hier vind je mooie dekbedovertrekken in alle soorten en maten. Met trendy dessins en rijke kleuren, in al jouw favoriete materialen: katoen satijn, perkal, renforcé, jersey en flanel. Of je nu voor een uni of een bloemendessin gaat, onder dekbedovertrekken van ESSENZA HOME droom je heerlijk weg.


Rode Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Mooie gevoerde sprei van Essenza. Verkrijgbaar in het blauw en in het rood. Persoons bedsprei 220x2cm. Het sprei is gemaakt van zacht donkerrood fluweel en is een echte musthave in je slaapkamer.


Aan de andere zijde is de sprei effen. Voor de luxe paardjes is luxe beddengoed of bedspreien van glimmend zijde of subtiel satijn gegarandeerd de beste keuze. Bedenk hetzelfde als je gaat kiezen voor nieuwe lakens, dekbedden, kussentjes en een bedsprei.


Essenza bedsprei

Materialen kunnen zijn ingesteld op de seizoenen, of geschikt zijn voor het hele jaar door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts