maandag 29 februari 2016

Losse houten letters

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Groot aanbod tuinartikelen online!

De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje. Alle letters worden voor u op maat gemaakt. Spel hun hele naam of initialen in mooie deco letter. Van houten letters tot plexiglas letters tot mdf letters , bij wall-art vind je het allemaal.


Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar decoratieletters, voor je huis, receptie, kantoor of winkel? Bij wall-art bestel je alle 3D letters die je nodig hebt. Vorige Artikel van Volgende.


Houten Decoratieletters (1Artikelen) Houten decoratieletters in blank hout en verschillende kleuren vind je in deze categorie. Bij Wall-Art kun je complete teksten kiezen, of met losse letters je eigen tekst samenstellen.

U heeft keuze uit kleuren voor deze letters. Deze letters worden zonder gaatjes, maar met afstandbusjes en bevestigingsmateriaal geleverd. U kunt ze hierdoor eenvoudig, onzichtbaar en op. Als u liever een custom lettertype wenst dan klikt u door op de naam custom houten lettertype, u kan dan kiezen uit verschillende lettertypes tijdens het.


Zoek je leuke houten letters voor de kinderkamer of babykamer? Lief en Leuk maakt alles op jou maat en wens. Letters in verschillende lettertypes en afmetingen. Losse letters , of namen uit één stuk. Kleine letters vanaf 10cm hoogte, grote letters tot wel meter hoog.


Elke bestelling behandel ik met grote zorg. Let op: de gedrukte houten letterkralen van 12mm gaan uit het assortiment. Deze kralen worden ongesorteerd aangeleverd en er zijn na diverse pogingen om ze beter te ontvangen zoveel misdrukken, kralen met strepen e. Houten Scrabble letters voor maar € - per stuk! Samen met jou stellen we de perfecte combinatie samen.


Je weet dus vooraf welke kleuren letters je ontvangt en na jouw goedkeuring wordt de order verzonden. We hadden letters van tot en met centimeter in ons assortiment, maar er blijkt behoefte te zijn aan grotere letters. Bij de letterhoogte gaan we uit van de hoofdletters.


De MDF letters worden los gelever om ze mooi recht op een ondergrond te monteren leveren we er altijd een gratis montagetekening bij.

Hele grote houten letters , ook wel XXL letters , zijn bijvoorbeeld leuk voor een fotoshoot. Ook kunnen ze dienen als eye-catcher in een vitrine. Voor bedrijven op een beursstand.


Of om te gebruiken in een nieuwe popup-store. Plakletters zijn te plakken op deuren, ramen, spiegels, glazen etc etc. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.


Op werkdagen voor 13:besteld de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts