woensdag 3 februari 2016

Aikon lounge bank

Alles uit voorraad leverbaar! Loungebanken: Vraag uw korting aan. De scherpste acties vindt u in onze winkels. Bekijk ons aanbod direct online! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.


Aikon lounge bank

Aikon had al een comfortabele look en royale zitvlakken, perfect om een lounge -uitvoering van te maken. Door de relatief lange horizontale lijn maakt de bank een royaal gebaar en het subtiel terugspringende vormcement in de poot versterkt dat gevoel. We werden daar goed geholpen maar toen de bank binnen was, kregen we binnen twee dagen plooivorming en bij de naad was er een lelijke deuk die erger werd als je erop. Designonstock Aikon lounge hoekbank. In dit ruime assortiment vindt u o. Bestel het snel op Flinders.


Zoek naar lounge bank op de nieuwe KensaQ. Eerst kiest u een of meerdere zitelementen, daarna de rugkussens en tenslotte de sierkussens. Hiermee krijgt de bank een unieke uitstraling en bepaalt u ook zelf het zitcomfort. En wilt u een keer wat afwisseling, dan koppelt u de elementen moeiteloos anders of zet u ze juist los in de ruimte.


Door naar eigen wens rugkussens en sierkussens te plaatsen krijgt de bank een unieke, speelse uitstraling. In de zitting is gebruik gemaakt van een koudschuim vulling, met daar bovenop een comfortabele losse toplaag. De serie Aikon bevat meerdere elementen die met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een complete. Bestaande uit een 3-zits bank met arm voorst. Interieuradvies op maat bij Peters Interieurs.


Grote collectie bestaande uit vele topmerken. EEN PRACHTIGE LOUNGE BANK. Mooi detail is ook de brede armleuning die doorloopt in de rug.


Aikon lounge bank

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee. Het ontwerp is een doorontwikkeling van model Aikon , die zich door zijn comfortabele look en royale zitvlakken uitstekend leent voor een lounge -uitvoering. Het speelse karakter van de bank geeft het een open uitzicht in uw woonkamer.


De brede armleuning, opvallende detaillering van het pootje en de rijke zitkussens zijn bewust gekozen door ontwerper Marike Andeweg. Vind jouw perfecte bank bij DFS. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Door de vlakke zitting kunnen alle elementen tegen elkaar geplaatst worden.


Te verkrijgen in vaste maten tot en met een zitsbank van 2cm! Hoekbank Aikon lounge in uitvoering stof Senna Grey, bestaande uit 5-zits arm links en 4-zits arm links, met pootjes in kleur dark, leverbaar met poef in stof Senna Grey afmetingen 1x 1cm. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Een bank waarin vormgeving en comfort elkaar optimaal aanvullen.


Aikon lounge bank

Het rugkussen heeft een rol over de rugleuning voor extra zitcomfort. Daarnaast ontstaat een luchtig beel doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts