donderdag 25 februari 2016

Brocante woonkamer

Voor woonkamer , slaapkamer,eetkamer. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!

Een woonkamer met fluweelzachte bank, oude kast, bijzondere kussens, fijne stoffen en eigenzinnige inrichting. Brocante woonkamer ideeën. Er zijn twee manieren om een brocante inrichting van de woonkamer te realiseren: met tweedehands meubels of met nieuwe meubels die bewerkt zijn om er brocante uit te zien. En deze kun je natuurlijk prima combineren! Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Binnenkijken bij is een rubriek op de brocante website allesbrocante. Elke week wordt het stokje doorgegeven en verschijnt er een nieuwe binnenkijker! Helemaal in het teken van brocante.

Je kan natuurlijk alle rommelmarkten en antiekmarkten aflopen om dat éne bijzondere melkkannetje te vinden maar als je daar de tijd niet voor hebt, zijn er tegenwoordig erg veel brocante winkeltjes te vinden. Winkeltjes met een keur aan verschillende producten uit grootmoeders tijd en sfeervolle aankleding voor jouw brocante woonkamer. Wat voor soort meubels voor een landelijke woonkamer. In een ontspannen woonstijl passen functionele, comfortabele meubels. Met minder meubels ervaar je de afmetingen in huis anders.


Laat overbodige voorwerpen zoals bijzettafeltjes weg. Zo ontstaat er meer ruimte voor een groot meubelstuk, zoals een leefbank en een brocante fauteuil. Veel extea opbergruimte en zit heerlijk. Prachtige woonaccessoires kunnen niet ontbreken denk aan ouderwetse trommels, spiegels, etagères, blikken, bussen, krukjes en nog veel meer.


De verf is afgebladerd en het ijzerwerk is lichtelijk verroest. Dit maakt juist dat een brocante interieur zoveel sfeer uitstraalt. Waar kan ik ideeën en tips voor mijn woonkamer vinden? Tips voor het inrichten van de woonkamer zijn te vinden op de website van homify.


Aansprekende foto’s van huiskamers en woonvertrekken kunnen met één muisklik worden toegevoegd aan een online ideabook. De ideabooks op homify zijn te vergelijken met ouderwetse plakboeken. De brocante woonaccessoires van Love to be Home stralen rust, sfeer en romantiek uit voor je woonkamer , slaapkamer, badkamer, hal of kinderkamer.

Ook is er een ruime keus aan tuindecoraties om een gezellige buitenruimte rondom je huis te creëren. Er zijn prachtige producten voor jong en ou voor mannen en vrouwen en voor binnen en buiten het. Geef je woonkamer een elegante update met rustgevende neutrale kleuren, mooie stoffen en sierlijke accessoires.


Allemaal ingrediënten voor prachtige brocante woonkamer ideeën. De vijf goede doelen, die wij steunen zijn: Gelijkheid. En ons aanbod wisselt elke maand.


Onze winkel bevindt zich in Castricum Noord Holland. In een brocante woonkamer vind je meubels met karakter. Door nieuwe meubels te combineren met spullen uit grootmoeders tij creëer je in een handomdraai een nostalgische sfeer. Hoewel tweedehands meubels en accessoires kenmerkend zijn voor een brocante interieur, hoeft je woonkamer niet gedateerd aan te voelen.


De woonkamer is de kern van het huis, daar waar je zit met familie en vrienden, tot rust komt of gezellig ’s avonds borrelt voor de TV. Woonaccessoires in rustieke, brocante stijl geven je woonkamer net dat beetje extra voor een landelijke uitstraling. No flowers or pink colors but old robust items.


Soon, the shop also comes in several languages, makes it easy for anyone to buy our items. Until then, you can ask all your questions and comments to us via the contact form.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts