donderdag 4 februari 2016

National geographic wereldkaart

National geographic wereldkaart

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Nederlan Europa en de wereld. Zoek naar national geographic magazine op de nieuwe KensaQ. Vind national geographic magazine.


National geographic wereldkaart

Deze straalt de sfeer uit van een antieke wereldkaart. Een wereld van ontdekkingsreizen, van oude hutkoffers en tropenhelmen. Deze vintage wereldkaart bestaat in drie maten. Hier de medium en huge versies. De King size versie staat bij de grote wereldkaarten.


Ook nu nog vormt deze projectie de basis voor de wereldkaart in alle klaslokalen, en zelfs voor het GPS-systeem waarmee miljoenen mensen dagelijks hun bestemming bereiken. Zeker met de oceanen ben je wel even zoet, maar juist het feit dat het geen gemakkelijke puzzel is, maakt de uitdaging nog leuker de wereldkaart in elkaar te puzzelen. Direct leverbaar, ook snel thuisbezorgd. Het is een volwassen kaart die zowel in een klassieke omgeving als op een modern architectenbureau zou passen. De wereldkaart is in veel gevallen beschikbaar in allerlei uitvoeringen.


Zo is de gewone wereldkaart van papier, maar is deze ook in een geplastificeerde uitvoering of zelfs op canvas. Daarnaast kun je wereldkaart kopen met metalen ophangstrips, houten stokken, in een prikborduitvoering of als magneetbord. Reno 10x Zoom heeft drie camera’s aan de achterkant die het mogelijk maken om tot keer in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. Bij COMMEE geen aanbetaling en. Wereld kaarten webshop bestellen.


A world leader in geography, cartography and exploration. De app van GCS Research is samengesteld met data van NASA, ESA en vele andere. Value Framing, Fast Delivery, 1 Satisfaction Guarantee. Deze politieke wereldkaart in bruin tinten oogt historisch maar toont het wereldbeeld van nu. Op deze kaart is goed te zien hoe het reliëf van de oceaanbodem eruit ziet.


Ook staan er veel plaatsnamen op. National Geographic - World Executive, Pacific Centered Map Giant Poster Posters by National Geographic Maps - at AllPosters. Met zijn bruintinten refereert de kaart aan oude perkamenten landkaarten. Toch is deze wereldkaart helemaal actueel. Ook is goed te zien hoe het reliëf van de oceaanbodem eruit ziet.


Houd er rekening mee dat deze productbeschrijving is vertaald door een computer. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. Dit is een stijlvolle en indrukwekkende grote wereldkaart. Het kaartbeeld refereert aan oude perkamenten kaarten maar de landsgrenzen en andere gegevens zijn helemaal actueel. Op deze wereldkaart is goed te zien hoe het reliëf van de bodem van de zeeën en oceanen eruit ziet.


Centraal staat de wereldwijde bevordering van geografische kennis, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en toegankelijke kennisoverdracht. Het is een van de grootste educatieve en wetenschappelijke non-profit instellingen ter wereld. De grootste wereldkaart ooit – bestaande uit zestig losse bladen – kan eindelijk worden bewonderd zoals de maker ervan had bedoeld.


Het is een prachtige klassieke kaart van de wereld in een groot formaat van bijna twee meter breed. Behangplaksel gratis bijgeleverd !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts