dinsdag 16 februari 2016

Wollen onderdeken ikea

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Staldekens voor warmte in elk weertype zijn verkrijgbaar bij horze. Verschillende kleuren en maten staldekens van hoge kwaliteit.


Plaids van alle merken op beslist.

Bij IKEA vind je kleedjes voor ieder moment. Zacht gebreide plaids om onder te kruipen, heerlijke fleece dekens voor extra warmte en overtrekken voor je boxspring of tweepersoonsbed. Om je huiskamer helemaal winterklaar te maken, plaats je zoveel mogelijk kaarshouders met kaarsen. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.


Een onderdeken in merinowol zorgt voor een laagje droge lucht onder je lichaam. Droge warmte voelt altijd aangenaam aan, of het nu winter of zomer is. Zij ervaren geen of minder pijn op de drukpunten zoals de schouders en enkels, omdat het onderdeken zo lekker zacht ligt.

Een wollen of katoenen onderdeken is een dikke deken van ca. Tevens is deze wollen onderdeken voorzien van een origineel wolmerk. Ook is deze onderdeken goed te gebruiken als uw matras zijn vorm verloren heeft.


Texelana levert al meer dan jaar producten van schapenwol. Onze wollen onderdeken is gevuld met zuivere lamsscheerwol en de bovenlaag is afgewerkt met de scheerwol van een volwassen schaap. Deze combinatie geeft de deken een koninklijke dikte en luchtigheid. Hier een wollen onderdeken en dat maakt net het verschil tussen een ijskoud bed en een behagelijk be met het instappen.


En inderdaa vanaf zaterdag zijn de wollen (onder)dekens en kussens weer (in de aanbieding) bij de Duitse Super - Die blauwe dan. De onovertroffen Terschellinger producten, absolute topkwaliteit. Profiteer van spectaculaire kortingen.


Grote keuze aan paardendekens voor stal en weide - eenvoudig online te bestellen. Dekens met goede pasvorm om je paard in de stal te beschermen en verwarmen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Met dekens en plaids geef je je ruimte in geen tijd de perfecte finishing touch. Het zijn geweldige interieuraccessoires: je kan de stijl en kleurcombinaties in. IKEA - LUDDE, Schapenvacht, ecru wit, Wol is vuilafstotend en slijtvast.


Gebruik STOPP antislipstrip als je de schapenvacht als vloerkleed gebruikt.

Past bij andere producten uit de OFELIA serie. Wollen onderdeken , optimaal comfort! Voor extra zachtheid en een knus gevoel in de slaapkamer kan je hier een kijkje nemen in ons brede assortiment van donzige dekbedden.


Je vindt bij ons verschillende. De meeste wollen hoofdkussens hebben een ritssluiting. Wanneer het kussen aan stevigheid of volume verliest, kunt u dit verhelpen door verse wolbolletjes toe te voegen. Omdat wol zelfreinigend is, is het ook niet nodig om het volledige hoofdkussen in de wasmachine te doen.


Texeler verwerkt deze wol in hoogwaardige dekbedden, onderdekens en matrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts