vrijdag 26 februari 2016

Hand ventilator

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Morgen al in huis vanaf €23. Ontdek assortiment Ventilatoren.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Een hand ventilator is echt zoiets waar je het nut misschien pas van inziet als je er eenmaal een hebt. Op het strand onder de brandende zon, in een hete auto in de file, bij een sportevenement, op een terrasje, thuis voor de buis op een warme avond of op kantoor op je bureau. De ventilator is opvouwbaar, dus je neemt hem gemakkelijk mee in je reistas, rugzak of koffer.


De fan is voorzien van een 2. Ah sterke accu die je eenvoudig oplaadt via een een USB-aansluiting. Is de batterij vol, dan gaat deze tot wel uur mee.

De perfecte gadget om hete middagen mee te verslaan. De hand ventilator op pocket formaat is zeer eenvoudige te bedienen. Dankzij het ergonomisch ontwerp ligt deze ventilator goed in de hand.


Perfect voor sportevenementen en warme dagen op een kamp of vakantie, zee uitjes of gewoon thuis. Ideaal als u op zoek bent naar een fris briesje in de hand ! Deze USB hand ventilator heeft een mooi design en is zeer compact. Hierdoor is de ventilator makkelijk mee te nemen. Aan de ventilator zit een koordje waarmee je de ventilator aan je zelf vast kan maken.


De USB ventilator is via de USB kabel op te laden maar werkt ook op AA-batterijen. Hand ventilator bedrukken met logo. Deze ventilator heeft bladen die zorgen voor verkoeling. Geleverd in een individueel doosje. Batterijvoeding: 2xAA niet inbegrepen.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om die hitte iets dragelijker te maken, neem jij voortaan een hand ventilator mee. Het liefst een met water, om af en toe even een beetje water op je gezicht te sprayen.

Er zijn natuurlijk meer situaties waarbij de frisheid van een hand ventilator heerlijk is. Deze kleine hand ventilator zorgt voor verkoeling op warme dagen. Je kunt de hand ventilator thuis of op het werk gebruiken. Ga je op reis naar een warm land?


Ventilatoren met een hoge luchtverplaatsing worden gebruikt op plaatsen waar de ventilatie moet worden verbeterd. Deze stevige ventilator heeft een ronde blaaskop die aan een flexibele slang (niet meegeleverd) kan worden. Deze handige kleine ventilator geeft verkoeling op uw bureau, thuis of op kantoor door middel van een zacht briesje. Het snoer heeft een lengte van c. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Ook kunt u kiezen uit lucht ventilator hand ventilator op batterij.


En uit bamboe bla wind gong hand ventilator op batterij. En of hand ventilator op batterij bruiloft decoratie en cadeauartikelen , relatiegeschenk of vakantie decoratie en cadeauartikelen is. Er zijn 7hand ventilator op batterij leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Outdoor Hand Crank Reizen Picknick BBQ Barbecue Ventilator.


Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Laat deze kleine mini ventilator in de vorm van een cool mannetje je gezicht eens lekker verkoelen. Gelukkig heeft met name de hand ventilator deze nadelen niet. Er is daarom veel te zeggen voor deze manier van verkoelen. Als je er een koopt, koop dan meteen een van goede kwaliteit.


Natuurlijk is het ook belangrijk om het juiste model te kiezen. Wij verkopen verschillende soorten voor verschillende doeleinden. De mini ventilatoren van Blokker zijn multifunctioneel en erg handig.


Zet hem neer waar jij op dat moment extra verkoeling wilt en geniet van de wind door je haren. Door ons brede assortiment aan mini ventilatoren zit er voor iedereen een mooie ventilator tussen. Bekijk bijvoorbeeld de ventilatoren van Dyson, pure verkoeling voor op jouw bureau!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts