dinsdag 9 februari 2016

Brocante surhuisterveen

Woonwinkel Surhuisterveen. Onze winkel is een winkel vol verrassende (handgemaakte) woon- en cadeau accessoires, opgeknapte en nieuwe meubels. Daarnaast zijn wij dealer van de VTwonen homecollectie en van het stoere merk HKliving. Juist de combinatie van deze merken maakt je interieur landelijk, stoer en.


Welkom bij Naturel Surhuisterveen.

Gezelligheid in natuurlijke sferen waarbij je onder het genot van een koffie, cappuccino, wiener melange of thee je kunt laten informeren over home styling, zijdebloemen of onze Annie Sloan Chalk Paint en de technieken ervan. Brocante hal surhuisterveen. Ook voor leuke woon- en tuindecoraties kun je hier terecht. De winkel is gevestigd naast Tormentil, aan de Wending in Opende, vlakbij Surhuisterveen.


Naar onze webwinkel met vintage en brocante hobbymateriaal. Leuk antiek oranje beschuitblik van De Bijenkorf van de T. Schuilenga fabriek in Surhuisterveen. Babytooko Surhuisterveen , surhuisterveen.

Alle advertenties van Veen, Surhuisterveen op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Veen en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Old BASICS heeft een grote loods van 8mvol met unieke oude meubelen, meubels op maat en accessoires. Stijlen zoals vintage, brocante en industrieel worden gepresenteerd in sfeerkamers. Het assortiment wisselt continu, dus kom regelmatig even kijken!


Op zoek naar een brocantehandel in Friesland? Ons overzicht bevat bedrijven uit verschillende plaatsen zoals Easterein, Ferwert, Reitsum en Noordwolde. Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. Vul hieronder je gegevens in. Profiteer van aanbiedingen en acties op het gebied van slapen.


Genieten van de sfeer en alles wat daaromheen te beleven is. Er zijn in Nederland verschillende winkels die zich specialiseren in de verkoop van woonaccessoires. Bij een dergelijke winkel Surhuisterveen kunt u een breed assortiment aan woonaccessoires vinden met onder andere spiegels, vloerkleden, kapstokken, schilderijen, kussens, kaarsen en andere decoratieproducten. Mooi oud en verweerd brocante zink , voor stoere uitstraling. Mooie zinken potten vol met kruiden.


De meest volledige site met ruim 66. Ik ben al weer volop bezig met de voorbereiding,van de nieuwe workshops.

Vanaf vandaag gaan we eerst. Kasten, Kroonluchters, Koffieserviezen, Eetserviezen, kamerschermen en nog veel meer. Kerst sing in, Houtduif 3: Dokku20.


Artikel: Omschrijving: Leuk voor een high-tea of theefeestje! Wij maken gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw ervaring op onze website. Wij delen deze cookies ook met derden voor advertenties en analyses. Dalstra Reizen is een touroperator met ca.


Wij verzorgen eigen reizen, groepsreizen en touringcarverhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts