maandag 1 februari 2016

Regout servies

Regout servies

Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Soepterrine dekschalen slasc.


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Het Regout servies daarentegen is moeilijker te krijgen, maar biedt wel meer dan alleen een mooie buitenkant. Voor beiden valt iets te zeggen. Hoe dan ook is het bewonderingswaardig dat er ruim 1jaar geleden in Nederland servies werd gemaakt, dat qua uitstraling en duurzaamheid nog steeds voldoet aan de huidige eisen.


Pastel regout groene koffiepot pastel Servies regout. Model riga koffiepot van liter met bijkomende koffiefilter. Alles in onbeschadigde conditie. Petrus Regout , pastel blauw. Het servies is gemaakt bij Regout en in Engeland voor de Nederlandse markt.


Er zijn ook veel losse items op dit moment. Vaak enkele stuks of een set schalen die bij elkaar horen. Een van de weinige antieke serviezen met een prachtig kleurig decor. In de omschrijvingen staat duidelijk de staat en de voorradige aantallen van de diverse artikelen. Waar vind ik gratis producten?


Javascript is uitgeschakeld. Veelal serviezen die niet meer geproduceerd worden dus de voorraad wordt opgebouwd uit diverse aankopen ( particulier, veilingen en restpartijen). Regout met rode roos Roomwit aardewerk GAAF Prijs 3. Nog meer onderdelen van dit servies.


Het Castillo is gemaakt in verschillende kleuren. Daarnaast is het decor gelijk aan het Sfinx Old England en het Regout Cambridge. Mogelijk dat u daar ook uw aanvulling kunt vinden. De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet.


Heeft u een vraag of bent u ergens naar op zoek gebruikt u dan liever de CONTACT mogelijkheid onderaan het navigatiemenu dat niet voor iedereen zichtbaar is. De beginjaren van de aardewerkproductie bij Regout waren moeilijk. Start met bieden of verkopen op de Maastrichts aardewerk veiling bij Cata.


Regout servies

Op de veiling van deze week: Sociète Ceramique Maestricht - Henri Breetvelt vazen. Info over p regout maastricht waarde. Resultaten van zoekmachines!


Sla petrus regout op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg petrus regout niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Oude botervloot petrus regout maastricht.


Regout servies

Leuk voor de verzamelaar van oud servies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts