woensdag 3 februari 2016

Hermadix tuindecoratiebeits

Voor 17u besteld is morgen in huis! Nieuw geïmpregneerd tuinhout heeft een fabrieksmatige behandeling ondergaan. Tuinmeubels, schuttingen en pergola’s van geïmpregneerd hout kunnen onder invloed van wind en regen snel vervuilen of een vergrijsde uitstraling krijgen. Hiermee kun je tuinhuisjes, schuttingen , tuinmeubels, pergola’s en dergelijke voorzien van een beschermende laag. Tuindecoratiebeits is ontwikkled om vervuild en vergrijsd geïmpregneerd tuinhout te voorkomen.


Beits op kleur gemaakt Bent u op zoek naar een beits die op kleur gemaakt kan worden, dan zijn de producten van Jotun zeer geschikt. Geen grondverf nodig en de onderhouds lagen hoeft niet geschuurd te worden. Makkelijk en snel verwerkbaar, wij zijn geen schilder. Sneldrogend en geen verflucht.


Deze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag. Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media. Zeker weten dat uw product op voorraad is? Heeft u vragen over een product? Maak hieronder uw keuze en neem contact op met uw dichtsbijzijnde verkooppunt.


Hermadix tuindecoratiebeits

Heel veel succes en plezier met onze producten! Voor een lang en mooi eindresultaat adviseren wij om twee lagen aan te brengen. Kwaliteit voor de laagste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. HERMADIX tuindecoratiebeits 7pure cam.


Vergrijzing wordt voorkomen door een van de vele kleuren te kiezen. Deze zijn te verkrijgen in dekkende en transparante kleuren. Speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud gempregneerd tuinhout.


Hermadix tuindecoratiebeits

Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. Ze bouwden aan een goede naam met bijvoorbeeld hun parketlakken en bouwden hun gamma uit met prima producten tegen een hele schappelijke prijs. Het product dringt diep door in het hout waar door bladderen voorkomen wordt. Het is niet nodig om tussen onderhoudslagen te schuren.


Hermadix is al jaren een verf en lakke leverancier van naam. Alle kleuren en beitsen voorradig. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Combineer ook met andere kleuren. In de beginjaren kochten tuinders alle onderhoudsproducten voor hun kas bij ons.


Hermadix tuindecoratiebeits

Eind jaren zeventig werd een aparte tak opgericht voor tuincentra en bouwmarkten. Wij bieden tuindecoratiebeits aan in iedere kleur, zodat u uw tuin altijd kunt afwerken in de stijl die het best bij u past. Kom langs voor de beste beits. In onze showroom staat ons complete aanbod tuindecoratiebeitsen overzichtelijk voor u uitgestald.


Hier vindt u snel de tuindecoratiebeits die u zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts