dinsdag 16 januari 2018

Kids kapstok riviera maison

Kids kapstok riviera maison

Bestel je nieuwe kapstok uit ons topmerk assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Koop vandaag nog jouw Kapstok. Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Rivièra Maison Coatrack Kids - Kapstok - Aluminium. Speels kapstokje van aluminium met drie haken, speciaal gemaakt voor de kleintjes. Zo gaat u vrolijk de deur uit bij het pakken van uw jas. Perfect voor in de gang of hal, maar ook leuk in bijvoorbeeld de bad- of slaapkamer. Vorige Artikel van Volgende.


Kids kapstok riviera maison

Deze kapstokhaak in de kleur soft gold is dan helemaal wat u zoekt. Het aluminium zorgt ervoor dat hij stevig genoeg is om ook zware kledingstukken te dragen. Naast zijn functionaliteit, is het bovendien een echte eyecatcher. Riviera maison kids kapstok. In de collectie een grote variatie van kapstokken , waardoor er altijd een bij uw stijl past.


Heb je een wat kleinere hal, dan nemen kapstokhaken minder ruimte in. Een kapstok met mandjes is handig voor losse spullen als handschoenen en bijvoorbeeld een hondenriem. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Kids kapstok riviera maison

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Gemaakt van aluminium met haken. Winkelwagen (Producten).


De kapstok is voorzien van drie haken waar kleding aan gehangen kan worden. Niet alleen netjes opgeborgen,maar ook een eyecatcer in de hal. Zie ook onze inspiratie categorie in de website of onze Instagram pagina: ilhamhome, volg ons!


Deze pin is ontdekt door Lavendel. Harvey kapstok zwart metaal. Elke kamer verdient aandacht. Als je thuis komt, of gasten ontvangt, is je hal het eerste dat je ziet. Functioneel en stijlvol in elk opzicht!


Kies hier jouw favoriet en shop meteen online voor de beste prijs. Ook verkopen wij de gehele zitmeubelen collectie van Bocx Interiors. Ook online winkelen is mogelijk bij Maison Sud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts