woensdag 17 januari 2018

Permaline primer

Permaline primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Toepasbaar op alle houten ondergronden.


Uitermate geschikt om te gebruiken gedurende het gehele jaar. Permaline Primer 4SO is een thixotrope, goed vullende, seizoenen grondlak op basis van alkydhars. Verwerking tussen 0°C en 30°C. Permaline assortiment, bij voorkeur Permaline Silicon, of Permaline Regulé.


Onderhoud bestaand werk De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij, geschuurd en goed gehecht te zijn. Losse delen verwijderen door schuren, schrappen of afbijten. Het houtvochtgehalte mag niet boven de zijn.


En het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststof ondergronden. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten. PERMALINE PRIMER is een grondlaag met hoge dekkracht op synthetische basis met vochtregulerende eigenschappen. Technische productinformatie Download datasheets.


Meer dan verf alleen Kijk hier waarom. Profiteer van extra korting op Trimetal verf en snel thuis geleverd. Vandaag bestel morgen in huis!


Permaline primer

Permaline Supérieur is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. Synthetische grondlaag met hoge dekkracht op basis van alkydharsen met laag solventgehalte. Zijdeglans alifatische alkyd.


Trimetal Permaline Decor Brillant is een vochtregulerende glanzende grond- en lakverf in voor buiten. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlaktes. Geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal.


Permaline primer

Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Langdurig glansbehoud door de hybride alkydhars en sterke UV-bescherming. Staal Aanbevolen grondlaag: eerste laag Steloxine Primer Thixo, als tweede laag Steloxine Primer Thixo. Hierdoor heeft uw hoogglans verf altijd een mooier glans resultaat. Deze grondverf is overschilder.


Aanbiedingsprijs € 6€ 5Normale Prijs € 860. Houd de persoon warm en rustig. Zie toxicologische informatie (rubriek 11) Er zijn geen gegevens beschikbaar over het mengsel zelf.


Staal: - Aanbevolen grondlaag: eerste laag Steloxine Primer Thixo, als tweede laag Steloxine Primer Thixo. Bij nieuw of onbehandeld houtwerk vooraf gronden met Permaline Dekgrond. PERMALINE DECOR SATIN is een microporeuze (ademende) verf die opgenomen vocht kan laten ontsnappen door verdamping. Vaak is het verstandig om een muur eerst te voorzien van een primer.


Een primer zorgt voor een betere hechting van de muurverf en zorgt daarnaast voor een betere isolatie. Globaprim Fix is een primer voor buiten, die geschikt is voor oude poederende ondergronden. Voor binnen heeft Trimetal de Magnaprim Fix en de MagnaPrim Isol.


Permaline Silicon 4SO is een goed dekkende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars geschikt voor seizoenenonderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts