woensdag 31 januari 2018

Glow in the dark acrylverf

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Reserveer online, laagste prijzen. Vind acryl verf het nu op Kensaq.


Om het effect te versterken, kunt deze verf het beste op een lichte ondergrond aanbrengen.

Hoogwaardige Kunstenaars acryl verf ideaal voor beginners of veelgebruikers. Acrylverf , Porseleinverf, Glasverf, Textielverf en meer. Enorme selectie, lage prijzen.


Zelfs Rembrandt en Van Gogh zijn klein begonnen! Met deze gele acrylverf geef je het oppervlak een licht in het donker effect. Deze verf is waterverdunbaar en sneldrogend.


Hoge kwaliteit glow in the dark verf op basis van watervaste acryl.

Niet schadelijk voor mens en milieu. Bij constant buiten gebruik adviseren wij om een transparante toplaag aan te brengen zoals b. Lichtgevende verf vind je bij de grootste knutselwinkel van Nederland met winkels en een webshop! Vandaag bestel morgen in huis. Dat willen zeggen dat je het medium in het donker ziet nagloeien, als het eerst is belicht met een lichtbron. Door het fosforescerend pigment zullen de met het medium beschilderde verflagen enige tijd oplichten in het donker voor een wel heel bijzonder effect.


GLOW IN THE DARK ACRYLVERF 250GR. Geef licht aan je kunstwerken! De groene-gele verf neemt licht op en geeft dit in het donker af. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Dark The tot goedkoper.


De glow in the dark workshop: spannen creatief én stoer! Niets is zo spannend als de duisternis tijdens dit glow in the dark kinderfeestje! En met het glow in the dark maak je je eigen lichtje. Je eigen vormen, je eigen creaties lichten op.


Het is stoer, spannend en creatief: de kinderen hebben zoiets nog nooit gezien.

Deze KREUL glow in the dark acryl verf is geschikt bij gebruik voor diy hobby projecten. Perfect voor een stoere en moderne kamer te creëren voor je kindjes. Geschikt voor op hout, papier, steen, canvas en textiel. Het geeft als het ware licht in de duisternis. Overdag heeft de muur een mooie decoratieve uitstraling in van de prachtige kleuren en wanneer het donker is lichten de deeltjes op en creëer je een geweldig sfeer.


Indien u twijfelt over uw materiaal, neem dan gerust even contact op. Onze glow in the dark verf is op basis van watervaste acryl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts