dinsdag 16 januari 2018

Bolsius geurstokjes

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Kies uit producten vanaf € 152. Geurstokjes tegen lage prijzen. De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet.


Met geurstokjes van Bolsius Professional creëer je doorlopend een aangename geur in elke gewenste ruimte.

Ze zijn verkrijgbaar in heerlijke geuren, geïnspireerd. Met de geurstokjes van Bolsius laat je iedere ruimte van je huis heerlijk ruiken. De stokjes zet je rechtop in het potje met vloeistof, waardoor de geur zich verspreidt door de ruimte.


Af en toe draai je de stokjes, zodat deze de geur blijven verspreiden. Je kunt kiezen uit een groot aantal geurtjes, van fris en fruitig tot zoet en kruidig. Door de stokjes regelmatig te vernieuwen, blijft de geur helder en ruikt uw omgeving constant naar uw favoriete geur. Bolsius AccentsNaast de vele kaarsen die Bolsius in hun assortiment heeft, bestaat er ook de Bolsius Accents lijn. De geurverspreiders in een flesje van 1ml behouden circa weken hun geur.


De duur is afhankelijk van het aantal stokjes dat wordt gebruikt.

Vanzelfsprekend zijn deze geurstokjes iets duurder dan de versie met ml. De geurstokjes met een 1ml flesje zijn verkrijgbaar in verfijnde. Bolsius Aromatic geurstokjes biedt u bijzondere, exotische geuren, zoals fresh linen en exotic mango. Een flesje van ml gaat weken mee en een flesje van 1ml wel weken!


Deze worden ook wel Geurdiffuser genoemd. Bolsius heeft van deze lekkere geuren in het assortiment. De navulling geurstokjes is 2ML en dat betekend dan dat je daar weer weken plezier van zult hebben. Alle geurstokjes aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen.


Alle aanbiedingen van geurstokjes uit alle folders van supermarkten. Bolsius theelichten of geurstokjes. Bespaar tot wel via kiesproduct. Je vindt het bij Albert Heijn.


Vandaag bestel morgen in de keuken. U kunt de afgifte van geuren zelf gemakkelijk sturen door meer of minder geurstokjes te gebruiken. De geurvloeistof van de geurstokjes van Bolsius is niet op alcoholbasis en daardoor veilig te gebruiken. De stokjes nemen op een natuurlijke manier de vloeistof in zich op en verspreiden vervolgens een heerlijk aroma.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Verpakkingen van andere geurstokjes krijg ik nooit zelf open, maar deze kan ik gewoon zelf opendraaien.

Gratis verzending vanaf €4-. En je kan hem natuurlijk ook zo weer dicht draaien als je hem weer weg wilt zetten. De geur is heerlijk, zeker iets specialer dan de Bolsius geurstokjes die we voorheen gebruikten.


Bij geurstokjes worden de heerlijke geuren van de parfums in de geurolie, opgezogen door de rotan stengels waarna de parfum vervolgens natuurlijk en geleidelijk verdampt. Wij hebben diverse merken geurstokjes en navullingen in ons assortiment, waaronder het populaire geurstokjes merk GOA. Maak je huis persoonlijk en sfeervol met de woonaccessoires van Kruidvat.


Geef je huis warmte met een mooi vloerkleed of steek gezellig kaarsjes aan. En welke geurstokjes etc waar voor je geld geven en lang geur blijven verspreiden. Die van Zara Home vind ik heerlijk ruiken, maar blijven die ook lang geuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts