maandag 8 januari 2018

Bloempot trolley

Meer dan 1modellen op voorraad. Ruim assortiment online bestellen! Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Specialistisch advies nodig?


Je hebt een houten plantentrolley, maar ook planten trolleys van plastic.

En voor de sier bestel je een prachtig bewerkte trolley. Of wat te denken van een antieke gietijzeren plantentrolley om je plantenpotten te verplaatsen? Plaats je plantenbak op een plantentrolley om hem gemakkelijk te verplaatsen. Een trolley is een plateau op wielen, waarop je (zware) potten en bakken kunt zetten.


Dan rijdt je de trolley gemakkelijk weg! Wil je je pot verplaatsen? De trolley is dus een verrijdbare bloempot onderzetter. Verplaats bloempotten eenvoudig en geef ze een mooi voetstuk!

Marmer design in kleuren. Verrijdbaar in alle richtingen. Stapel enkele trolleys op elkaar en creëer een mooi voetstuk voor je bloempot.


Met deze industriele trolley van verzinkt staal rolt u eenvoudig zware kuip-en potplanten naar een beschutte plaats tijdens de wintermaanden. Plantentrolleys koop je eenvoudig online bij bol. Geen reden om zelf niet met een kruidentuin te beginnen: het is eenvoudig en je hebt er niet veel plaats voor nodig. Een hangman een bloempot op het terras of een vierkante meter tuin dicht bij de keuken en op een plekje in de zon is ideaal om te starten.


Kruiden redden het niet in volledige schaduw. Planttrolley gietijzer vierkant. Een plantenschotel vangt overtollig water op uit je bloempot. Trolley voor bloempotten Ø cm.


Dit zorgt dat de plant langer kan drinken én voorkomt dat de wortels gaan rotten omdat ze te nat staan. Buitenpotten kun je alleen binnen zetten met een bloempot schotel, onderschaal of plantenonderzetter, omdat deze potten altijd gaatjes hebben aan de onderkant. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Uw tuin of balkon kunt u met mooie bloembakken of een plantenrek vrolijk aankleden. U creëert uw eigen sfeer door een bepaald type bloempot te kiezen, maar ook de planten die u erin zet zijn bepalend. Bij GAMMA vindt u diverse bloembakken, variërend in materiaal, kleur en afmeting.

Kies uit producten vanaf € 515. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vintage gietijzeren planten trolley ecru met patina. Bloempotten verplaatsen zonder je rug te belasten. Met ranke vormen op een basis van massief hout, en terracotta potjes omringd door glimmend koperdraad.


Je maakt met dit DIY-stappenplan niet alleen je Ficus, maar ook. Met bloemen en planten geef jij je buitenplaats een natuurlijke en kleurrijke uitstraling. Met de juiste potten creëer je de sfeer van jouw keuze.


Kies voor strak vormgegeven plantenpotten voor een eigentijdse tuin of een plantenbak van hout voor een landelijke tuin. Maar bloempotten en plantenbakken zijn niet alleen geschikt voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts