vrijdag 26 januari 2018

Grijs sterren behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Kies uit producten vanaf € 120.


In onze webwinkel hebben wij het leukste en mooiste sterrenbehang. Wij hebben sterretjes behang in grote en kleine sterren en alle kleuren.

Liever wit behang met grijze sterretjes? De kleine sterretjes geven de kinderkamer een schattig tintje. Een super stoer idee voor de jongenskamer!


Dit grijze sterren behang heeft een gave linnenlook en sloophout effect. Hoogwaardige kwaliteit vlies behang van 2gr. Heldere kleuren en haarscherp detail.


U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Gratis verzending vanaf euro. Glitter sterren wit grijs 53cm x 10.

Sterren behang , sterren motief in heel veel kleuren en grootes. Links in het menu ziet u ons trendy sterren behang gesorteerd op kleur. Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. ESTAhome - maak je huis gezellig!


Behang met sterren is erg mooi! Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Il Decoro – Individuele decorbouwer Een ruimte individualiteit verlenen met behang. Dat is het motto van de collectie IL DECORO. Decoratief behang voor elke stijl en smaak: of het nu gaat om metallic oppervlakken, steen-, hout- of vliesoptieken of om junglemotieven, lettertypes, sterren en stadsmotieven met lichteffecten. Life Stenen muur behang grijs.


Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang. Kies bijvoorbeeld voor een behang met een print van Nijntje die het goed doet op iedere jongens- en meisjeskamer. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.


Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen.

Met dit schattige kinderbehang met sterren in grijs tover je elke kamer om tot een gezellige kinderkamer. De subtiele zijdeglans creëert een prachtig effect op de wand en geeft het behang een chique uitstraling. Vliesbehang bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Haal dan nu de zomer in huis met het mooie KARWEI bloemen behang. Laat jouw woon- of slaapkamer opbloeien en geniet het hele jaar door van deze gezellige sfeer. Bloemen behang past bij elk interieur en elke kamer, maar beperkt zich niet alleen tot je wanden. Je kunt ook andere materialen behangen , zoals kastjes en lades.


Verschil tussen glasvlies, renovlies en vlies behang. Vroeger was behang van papier gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts