woensdag 31 januari 2018

Veiligheidsglas snijden

Vind glas op maat snijden als je nu zoekt. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. GELAAGD glas kun je snijden en op maat maken door het aan BEIDE kanten te snijden en dan te breken op de snij lijn. Bij gelaagd veiligheidsglas waarbij één folielaag tussen de glasbladen zit (bijvoorbeeld 3 gelaagd glas) is het wellicht zelf te bewerken en te snijden , maar bij meerdere folie lagen (bijvoorbeeld 4 gelaagd glas) wordt het afgeraden om het snijden zelf te proberen.


Wanneer dit glas breekt, valt het in fijne stukjes uit elkaar die in principe niet scherp zijn. Je kunt je dus niet snijden , wanneer een gehard glasplaat kapot gaat.

Wanneer het glas is gehard is het niet meer mogelijk om het glas te snijden of te bewerken. Het geharde glas is wel keer zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. Bepaalde instellingen vereisen bijna altijd veiligheidsglas , vooral op openbare plaatsen.


Daarom is gehard glas erg populair en heeft het zeker voordelen. Een van de nadelen is dat gehard glas op maat niet kan gesneden worden. Omdat het veiligheidsglas is, breekt het in stukken als het na het temperen wordt gesneden.


Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten glas en leveren u ieder product geheel naar wens. Enkel glas kunt u relatief eenvoudig op maat maken met behulp van een glassnijder, maar dubbel, gehard of gelaagd veiligheidsglas kunt u niet bewerken.

Wilt u toch gehard glas op maat plaatsen? Dan zult u deze glasplaat op maat moeten bestellen bij een glashandel. Het snijden van oud glas vereist ook iets meer aandacht dan het snijden van nieuw. Voor een beginner is het moeilijk om een rond figuur uit te snijden , dit is iets wat een expert voor u kan doen. Een beginner begint met het snijden van rechte lijnen en kan maximaal een stuk glas snijden van mm dikte.


Dikker glas of een rond figuur kunt u het beste overlaten aan de experts, zij maken het snel voor u op maat. Voor vormsnoei van hagen wordt de heggenschaar of haagschaar gebruikt. Dit gereedschap dient niet om dikkere takken weg te snijden of houtige struiken te snoeien. De messen zullen veel te snel bot worden en sneller scheurwonden maken bij de planten.


Als je veiligheidsglas gaat kopen dan kun je dit in verschillende afmetingen doen. Het is goed om te weten waarvoor je voor veiligheidsglas kiest. Door de juiste afmetingen en het juiste doel van het veiligheidsglas door te geven is het mogelijk om in ieder geval te voorkomen dat je het veiligheidsglas snijden moet. De functie van gehard glas is dat het bijna onbreekbaar is. Om standaardglas te snijden of te bewerken wordt meestal gebruik gemaakt van een glassnijder.


Gehard glas snijden en inkorten. Deze kan niet gebruikt worden bij gehard glas, omdat het thermisch gehard is. Uiteindelijk is snijden van glas een kwestie van ervaring.


Ga er ook van uit dat mm dik glas het maximum is dat een beginner zou willen snijden.

Snijden van dik glas is echt iets voor de vakman. Wij verkopen onder andere: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas. Gratis deskundig advies jaar garantie op Isolatieglas GRATIS afhalen.


Gelaagd veiligheidsglas bestellen. Voor normale woondoeleinden voldoet in de meeste gevallen gelaagd 33. Er zijn verschillende glashandels die het glas voor u op maat kunnen aanleveren.


En waarbij glas bestellen nog erg goedkoop is ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts